כאבים באשך שמאל והידרוצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך שמאל והידרוצלה
    לירויי
    10/06/2018

היי אני בן17 ואני עם וריקוצלה דרגה 2 בצד שמאל וגם הידרוצלה. לאחר הידרוצלה בצד ימין. וסובל לאחרונה מכאבים בבטן התחתונה.... והרגשת נפיחות קלה. היום נסעתי על האופניים למשך 3 דקות מרחק קצר. לאחר נסיעה רצופה התחלתי להרגיש כאבים חדים באשכים בעיקר בשמאל וראיתי שהאשך השמאלי היתנפח. וגם כן הימני במקצת. וראיתי בליטה קשה שלא היה הייתה לפני הריכבה. באשך השמאלי ראו את הוורידים מאוד נפוחים. וילד עם זאת הכאב בבטן התחתונה בצד ימין היתחזק גם הוא. מה זה יכול להיות????
    נשמע מסוכן????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/06/2018

שלום לירוי
    הדבר לא נשמע מסוכן אבל מצריך בדיקה של רופא אורולוג שימשש ויעריך את הממצא. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באשך שמאל.

לירוי
    11/06/2018

אוקי יש מצב הכאב באשך הוא מוריקוצל??
    והכאב בבטן והנפיחות הקלה יכול להעיד על התחלה של בקע או שיכול להיות שזה שריר תפוס... ? כי הכאב מגיע מהגב העליון אל התחתון ואז לבטן התחתונה ובסוף גם לאשכים... וזה הכל ביחד.. ומה לגבי שהורידים היו מאוד מנופחים לאחר הריכבה?? זה אמור להיות ככה בוריקוצלה? והאם זה הגורם?? ומה אפשר לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/06/2018

שלום לירוי,
    אני ממליץ שתקדיש את הזמן הרב שאתה נמצא מול המחשב על-מנת לתאם מפגש עם אורולוג בקהילה שיוכל לעבור על ההסטוריה הרפואית שלך , לבדוק אותך ולענות בצורה מושכלת ומכוונת על שלל שאלותיך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו