כאבים במותן הימנית ונפיחות קלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במותן הימנית ונפיחות קלה
    בילי
    12/06/2018

היי לפני חודש התחילה לי נפיחות קלה במותן הימנית... וכאבים משתנים שלפעמים משפיעים על הרגל ומעל האשך הימני... הלכתי לרופא כירורג שאמר שהרופא משפחה צריך לבדוק אותי... הלכתי לרופא משפחה הוא בדק את הגב הבטן התחתונה וגם הוא לקח סטסוסקופ ואמר שהוא לא רואה כלום... בנוסף הלכתי לאורולוג ד"ר רן כץ... הוא בדק ואמר שגם הוא לא רואה שום דבר אין בקע אין אבנים בכליות אין דלקת שום דבר...( יש לומר שאני לוקח תרופות כבר 4 חודשים עקב המלחה מניתוח...) מה יכול להיות הגורם לכאבים והנפיחות הקלה הזאת שנמשכת כבר הרבה זמן??? האם שריר תפוס?? או סוג של עצירות כתוצאה מהתרופות? יש לומר שאין לי כאב בזמן פיפי או קקי אך יש לי הרגשה של מלאות בבטן ולחץ אך הקקי יוצא קצת וגם אין הרשת שחרור לאחר מכן...
    מה זה יכול להיות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    13/06/2018

שלום בילי
    כפי שציינתי כבר בפניתך הקודמת בשם אחר, על מנת לענות על שלל שאלותיך יש צורך לבדוק אותך בדיקה גופנית על מנת להעריך את הסיבה ומקור הבעיה ובהתאם לכך להחליט על המשך הטיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו