דלקת בשלפוחית שנמשכת הרבה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשלפוחית שנמשכת הרבה זמן
    שרון
    12/06/2018

שלום רב, כתבתי בפורום לפני כשבועיים אך יש התפתחויות. לפני כחודשיים הייתה דלקת בשלפוחית אשר תרבית הראתה אי קולי. ראוי לציין שמעולם לא הייתה לי דלקת בשלפוחית. קיבלתי מונרול והמשכתי לחוש רע. במשך 3 שבועות בקופח תרביות יצאו שליליות וגם בדיקת std. פניתי לאורולוג בקופח ולבדיקה גניקולוגית.הבדיקה הגניקולוגית הייתה תקינה ואילו האורולוג רשם 10 ימים אופלדקס. לקחתי את התרופה ןהמשכתי לחוש רע. פניתי לגניקולוג הפרטי שלי וביקשתי בדיקות מקיפות שוב שבוצעו במעבדה פרטית ועלותם הייתה מאוד גבוהה. הstd הראה על שני סוגים של אוראופלזמה שנמצאו בבדיקה. הסיבה להתעקשות שלי הייתה כי הרגשתי רע וכי יחסי המין שהובילו למצב זה היו כפויים. הגניקולוג רשם לי 10 ימים של לבו. מהיום ה-8 התחלתי לחוש הקלה אך עדיין יש כאבים בבטן תחתונה ואי נוחות בשלפוחית. אני כבר בהסתבכות הזו חודשיים ועדיין סובלת. שותה הרבה מים ואוכלת חמוציות כמו שהמלצת. עם זאת עדיין לא 100 אחוז. מה לדעתך המשך הטיפול במצב זה והאם יתכן שדלקת בשלפוחית נמשכת כל כך הרבה זמן. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    13/06/2018

שלום שרון
    המיחושים לאחר דלקת עלולים להימשך תקופה של מספר חודשים וכל עוד אין החמרה ויש מגמה של שיפור, יש אור בקצה המנהרה, ניתן להמשיך בטיפול השמרני וליטול משככי כאבים לפי הצורך. לרוב התהליכים של הדלקת מתרחשים בפתאומיות ודועכים לאט ולכן יש להתאזר בסבלנות. בהחמרה - יש צורך בבדיקה רפואית חוזרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת,

שרון
    13/06/2018

מקווה שלא תחשוב שלא חלילה מערערת על דעתך אבל כיום אני בת 35 ובצעירותי ממש חוויתי מפר דלקות ולא זכור לי שזה נמשך כל כך הרבה זמן. לי זכורה חוויה של לקיחת אנטיביוטיקה והחלמה. מדוע אני סובלת זמן כה רב? הדאגה שלי נובעת מכך שאולי יש סיבה אחרת לסבל. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ד``ר בוריס פרידמן
    13/06/2018

שלום רב
    קיימים זיהומים שונים והתגובה וההחלמה משתנה. באם מדובר בדלקות חוזרות ולא עשית סונר דרכי שתן לאחרונה - הייתי ממליץ לחזור עליו לפני פניה והערכה חוזרת של אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו