מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש יומי בסיאליס 5 מג כ 3 פעמים בשבועדוד17/06/2018
שלום אני בן 36 עקב מחלוקת לגבי טסטוסטרון נמוך או לא או מקרה נפשי אין לרופאים הסבר אז הומלץ לי שימוש סיאליס יומי 5 מג ואני כבר שנה עם זה במשך 3 פעמים בשבוע...
רציתי לשאול מה ההשלכות ומה הנזקים העלולים להגרם לי מטיפול כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/06/2018שלום דוד
הטיפול בסיאליס יומי מעצם היותו מינון נמוך ובנוסך מאחר ואתה לא נוטל על בסיסי יומי, הסבירות לתופעות לוואי הינן נמוכות. התרופה מורידה לחץ דם, לעיתים לא שכיחות עלולה לגרן לצרבת או שרירים תפוסים ובאופן נדיר ביותר לאודם בפנים והפרעות ראיה. בכל מקרה בתיאום עם הרופא המטפל, ניתן לשקול להפחית מינון בהדרגה - למשל פעמיים בשבוע למשך שבועיים, לאחר מכן פעם בשבוע לשבועיים וכן הלאה ובאם אינך חש החמרה, אפשר להמשיך להפחית. באם אתה חש החמרה - עליך לחזור שלב אחד אחורה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי כתובות בעלון השימוש לא זה מה ששאלתי
דוד18/06/2018שאלתי לגבי שימוש ממושך איזה נזק יכול להגרם לכלי דם בגוף או לזקפה או בכלל ? אני מבין שלרופאים אסור לומר מילה רעה נגד תרופה אבל בכל זאת אני אשמח לדעת את האמת מה קורה לאדם שמשתמש הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/06/2018שלום דוד
לרופאים הזכות הראשונית והבלעדית להצביע על תופעות לוואי של תרופות ולכן מבוצעים מחקרים מוקדמים להערכת סיכון ותופעות לוואי כשלב ראשון ויעילות כשלב שני. לא הוכחה גרימת נזק לכלי דם בטיפול ממושך. קיימים תופעות לוואי שאינן שכיחות ובעיקר לא בטיפול ממושך ותוכל לעיין בעלון התרופה לגבי שלל תופעות הלוואי שתוארו. התרופה בטוחה לשימוש ולכן אושרה ע"י כל הועדות הנוגעות בדבר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)