שימוש יומי בסיאליס 5 מג כ 3 פעמים בשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש יומי בסיאליס 5 מג כ 3 פעמים בשבוע
    דוד
    17/06/2018

שלום אני בן 36 עקב מחלוקת לגבי טסטוסטרון נמוך או לא או מקרה נפשי אין לרופאים הסבר אז הומלץ לי שימוש סיאליס יומי 5 מג ואני כבר שנה עם זה במשך 3 פעמים בשבוע...
    רציתי לשאול מה ההשלכות ומה הנזקים העלולים להגרם לי מטיפול כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    18/06/2018

שלום דוד
    הטיפול בסיאליס יומי מעצם היותו מינון נמוך ובנוסך מאחר ואתה לא נוטל על בסיסי יומי, הסבירות לתופעות לוואי הינן נמוכות. התרופה מורידה לחץ דם, לעיתים לא שכיחות עלולה לגרן לצרבת או שרירים תפוסים ובאופן נדיר ביותר לאודם בפנים והפרעות ראיה. בכל מקרה בתיאום עם הרופא המטפל, ניתן לשקול להפחית מינון בהדרגה - למשל פעמיים בשבוע למשך שבועיים, לאחר מכן פעם בשבוע לשבועיים וכן הלאה ובאם אינך חש החמרה, אפשר להמשיך להפחית. באם אתה חש החמרה - עליך לחזור שלב אחד אחורה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי כתובות בעלון השימוש לא זה מה ששאלתי

דוד
    18/06/2018

שאלתי לגבי שימוש ממושך איזה נזק יכול להגרם לכלי דם בגוף או לזקפה או בכלל ? אני מבין שלרופאים אסור לומר מילה רעה נגד תרופה אבל בכל זאת אני אשמח לדעת את האמת מה קורה לאדם שמשתמש הרבה זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/06/2018

שלום דוד
    לרופאים הזכות הראשונית והבלעדית להצביע על תופעות לוואי של תרופות ולכן מבוצעים מחקרים מוקדמים להערכת סיכון ותופעות לוואי כשלב ראשון ויעילות כשלב שני. לא הוכחה גרימת נזק לכלי דם בטיפול ממושך. קיימים תופעות לוואי שאינן שכיחות ובעיקר לא בטיפול ממושך ותוכל לעיין בעלון התרופה לגבי שלל תופעות הלוואי שתוארו. התרופה בטוחה לשימוש ולכן אושרה ע"י כל הועדות הנוגעות בדבר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו