מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רבה על התשובה המפורטת , יש לי עוד שאלה קטנהא.א30/06/2018
היי דוקטור
תודה רבה על התשובה המפורטת
רציתי לשאול
עברו כמעט 4 שבועות מגילוי האבן
אני לא שמתי לב ליציאת האבן הכאבים עברו מעט אך יש כאבים אחרים בגב תחתון בצד שמאל , באזור המפסעה והיו לי פעמים בודדות שבהם היו לי תחושות של מתן שתן פעם אחרי פעם
הפסקתי עם התרופות אומניק לפני כשבועים שהחלו הכאבים להעלם.
רציתי לשאול האם אלו יכולים להיות כאבי גב ...איך אוכל לדעת אם האבן יצאה יש לי תור לאולטרהסאונד אך ממה שידוע לי
לא רואים אבן באולטרסאונד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן05/07/2018שלום
לא ניתן לשלול בוודאות לפי התסמינים המצאות או פליטת אבן. בסונר לא בהכרח ניתן לזהות את האבן אך ניתן בצורה עקיפה להעריך נוכחותה כמו- התנפחות הכליה (הידרונפרוזיס) ו- JET SIGN שזה פליטת סילום שתן מהפיה בכל צד מה שמכוון שאין חסימה שלמה של אותו צד ע"י האבן. בהמשכות כאבים יהיה צורך לשקול חזרה על CT בטן פרוטוקול אבנים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)