טראומה לאחר דלקת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה לאחר דלקת שתן
    אירית
    16/07/2018

שלום רב .
    פעם הייתה לי דלקת בשתן ומאז אני בסוג של טראומה. אני מקיימת יחסים רק עם קונדום. שאלתי היא אחרי שמסיימים לעשות צרכים . אני תמיד פוחדת שאיכשהו חיידקי אי קולי יגיעו לשלפוחית ואז תיווצר דלקת?למרות שאני מנגבת טוב גם עם מגבון ללא ריח. כי אני לא יכולה רק עם נייר אני סטרילית. ולא תמיד בבית על מנת לשטוף .מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה לאחר דלקת שתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/07/2018

שלום אירית
    ניתן להגביר בשתיה, להיעזר בתכשירי חמוציות, לרוקן שתן לאחר יחסים ולהימנע משטיפה תוך-נרתיקית וממגבונים לחים כי הם הורסים את הפלורה - שהינה שכבת המגן של החיידיקים הטובים. לשאלות ופרטים נוספים תוכלי לפנות לאורולוג. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה אך במה שתיארתי

אירית
    16/07/2018

יכול להגיע חיידקי אי קולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעים אך עוד משהו חשוב בבקשה

פני
    16/07/2018

אם אני סליחה על הבוטות מאוננת עם וירברטור זה גם עלול חלילה לגרום לדלקת בשתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/07/2018

חיידקי E COLI נמצאים אצל כולם באופן טבעי במערכת העיכול וזהו החיידק הנפוץ יותר בדלקות השתן. אוננות אינה בהכרח גורמת לדלקות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו