סיאליס יומי 5 מג האם יכול לפתח אחרי שימוש ממושך יתר לחד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיאליס יומי 5 מג האם יכול לפתח אחרי שימוש ממושך יתר לחד?
    ניר
    18/07/2018

שלום האם לאתר שיש לחץ דם תקין אפילו מעט נמוך יכול סיאליס יומי 5 מג במשך שנה כמעט כל יום לפתח יתר לחץ דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/07/2018

שלום ניר
    סיאליס ודומיו גורם לירידה בלחץ הדם ולכן עליית לחץ דם עלולה להופיע עם הפסקת הטיפול או מגורמים אחרים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר אתה לא ברור בתשובות שלך

ניר
    19/07/2018

מה זה עלייה עם ההפסקה...? עליהצלרמה לא תקינה? ואז יש תלות בסיאליס? אם נניח בטבעי אני עם 110/70 ולקחתח סיאליס שנה אז שאפסיק יהיה לי 130/90? לזהו הכוונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/07/2018

שלום ניר
    אם יש לך עליית לחץ דם, לדעתי זה לא מהסיאליס וצריך לברר סיבות אחרות. אני מקווה שהסברתי את זה ברור. תוכל לקבוע פגישה אצל אורולוג לבדיקה והסבר נוסף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו