זרם שתן ולאחר מכן כמה טיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרם שתן ולאחר מכן כמה טיפות
    בדוי
    02/10/2018

שלום יש לי בערך שנה וחצי לאחר מתן שתן זרם שתן ולאחר מכן כמה טיפות היה לי פעמיים דם הלכתי לאורולוג הפנה אותי לבדיקות שתן שיצאו תקינות ולמומחית כליות שטענה שאין כדוריות אדומות וכל הבדיקות משנת 2014 תקינות לחלוטין וזה כנראה לא היה דם,עשיתי בדיקות שתן כולם יצאו תקינות וגם עשיתי us בטן תחתונה שיצא תקין לחלוטין יש לי cavrnoma אבחנה ידועה רציתי להתייעץ ולשאול עם יש מה לעשות עם זה כי אחרי שאני עושה פיפי וכביכול סיימתי אני צריך מוציא עוד זרם שתן ולאחר מכן אני מוציא את הטיפות עם היד הדבר מקשה נורא על אורח חיים תקין ומפריע מאוד אודה לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    05/10/2018

שלום רב,
    1) איני יודע למה הכוונה ב cavroma, אנ בדוק שוב את הרשום אצלך כאבחנה
    2) לעתים יש אכן מספר טיפות בסיום הטלת השתן. הדרך היעילה להתמודד עם כך הוא אכן לחכות בעמידה כדקה ו"לסחוט" את השופכה על גבי נייר. בכל מקרה שווה לשוחח ולהבדק ע"י אורולוג על מנת להתרשם מחומרת הבעיה ממש "בשטח"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 19

בדוי
    05/10/2018

היי קברנומה זה אבחנה ידועה אצלי היא כלי דם לא תקין במוח הייתי אצל הוא שלח אותי לבדיקות וכתב שהאבחנה בבירור הטיפטוף התחיל אצלי מגיל 17 לדאבוני מגיל צעיר צריכה להיות לזה סיבה רפואית בדרכ זה פשוט הורס את שגרת חיי אשמח לדעת עם לדעתך יש תרופה או משהו אחר שיכול לעזור והבעיה היא לא רק מספר טיפטופים אלה מתי שסיימתי להטיל את השתן ישנו עוד 1-2 זרמי שתן שאני מוציא ולאחר מכן יש טיפות שגם אחרי שאני סוחט אותם התחתונים נרטבים אשמח לעצתך הרפואית תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו