אבחנו לי דלקת בערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנו לי דלקת בערמונית
    אילן
    27/10/2018

שלום לפני עשרה שבועות אבחנו לי דלקת בערומית מקבל טוביסאס להקלה ודוקסילין וציפרודקס אחרי עשרה שבועות חלק מהתסימנים עברו (לחץ וצריבה) נותרה בעינה תחושת דחיפות לשתן. קבועה בעצימות נמוכה בזמן שכיבה ומנוחה אך מחמיר מייד בתנועה. מהו בדכ זמן ההחלמה? מתי אני צפוי להרגיש הקלה והאם יש משהו שניתן לעשות כדי לזרז את ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנו לי דלקת בערמונית

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    29/10/2018

אילן,
    לא ברור לי איזה סוג של דלקת של בלוטת הערמונית איבחנו אצלך, יש סוגים שונים, המגיבים אחרת לטיפול. בכל מקרה, האם לא היו כל סימפטומים / הפרעות במתן השתן קודם לכן? אלה יכולים להשאר או אף להחמיר ויש לטפל בהם בהתאם.
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחנו דלקת חריפה

אילן
    30/10/2018

הי
    תודה על המענה
    הדלקת שאובחנה חריפה חיידקית
    מקבל אנטיביוטיקה
    לא היו תסמינים לפני אף פעם
    הלחץ והצריבה נעלמו כמעט מאז תחילת הטיפול, נשארה תחושה של דחיפות. השאלה מהו הזמן הממוצע לריפוי? לוקח אנטיביוטיקה 5 שבועות ואמור להמשיך עוד 3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו