רגישות יתר באשך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר באשך שמאל
    רועי
    30/10/2018

שלום,

לאור רגישות יתר באשך שמאל הלכתי לאורלוג שלא מצא ממצא מיוחד. נשלחתי לאולטרסאונד שרק מראה וריקוצלה עד 3 מ"מ באותו האשך. יש לציין כי הרגישות מוגברת יותר כששק האשכים רפוי וכמו כן הרגישות מתבטאת יותר בחלק התחתון של האשך. מה יכול להסביר את הכאב ואילו בדיקות עוד ניתן לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות יתר באשך שמאל

הוספת תגובה

• רגישות באשך שמאל

רועי
    30/10/2018

הכוונה היתה לרגישות במגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    30/10/2018

שלום רב,
    קשה לי לתת לך עיצה ללא בדיקה גופנית.
    יחד עם זאת, נראה שהרופא שלך עושה את הבירור הנכון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות יתר באשך שמאל

רועי
    01/11/2018

תודה רבה על המענה. יש לי רק שאלה אחרונה..האורולוג שלח אותי לבדיקות מעבדה (בדיקת שתן, תרבית זרע וכו') כדי לשלול דלקת. יכול להיות מצב בכל זאת של נוכחות דלקת עם אולטרסאונד תקין ובדיקות מעבדה שליליות? לאור הכאבים, לא רצוי לתת כבר צ'אנס לאנטיביוטיקה וזהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    02/11/2018

רועי,
    מתן אנטיביוטיקה אינה מענה לכאבים אלא אם יש חשד לדלקת חיידקית. יאמר כאן כי לעיתים יש מצבי כאב באשך ללא הסבר של ממש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו