"חסימה" בעת מתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "חסימה" בעת מתן שתן
    דני25
    11/11/2018

שלום רב,

לאחרונה אני חווה מעין חסימה בזמן שהשתן מתחיל לעלות דרך צינור השתן. יש מעין כאב חד ברגע שהשתן מגיע לאמצע איבר המין, כאילו הוא חסום, אך ברגע שהשתן עובר את הנקודה הזו, השתן יוצא רגיל, בזרימה רגילה וללא כאבים נוספים.

ככל שאני שותה יותר, כך ה"חסימה" פחות כואבת. ככל ששותה פחות, היא יותר כואבת ויש ריח חריף יחסית של שתן.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "חסימה" בעת מתן שתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    16/11/2018

דני,
    על פי הדברים שאתה כותב, לא בטוח כי באמת קיימת חסימה של ממש לאורך השופכה. שתי הערות: (א) שתה יותר: גם בריא יותר וגם אתה אומר שחש טוב יותר עם שתיה מוגברת; (ב) אם בכל זאת תחוש עם הזמן הרעה במתן השתן, אתה מוזמן לפנות לאורולוג, אלא מה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל אורולוג

דני25
    16/11/2018

אך מחפש חוות דעת שניה. לפי הנאמר כאן הוא חושב שמדובר בדלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה לחודשיים. אני כעת חודש עם אנטיביוטיקה ומצבי שופר מעט אך לא נפתר. אשמח לשמוע מה דעתך גם על המסקנה שלו וגם על הטיפול שנתן.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    18/11/2018

דני,
    קשה להתווכח עם הצלחה: אתה עצמך אומר שמצבך שופר, גם אם מעט. בכל אופן, מציע שבאמת תשתה יותר, דבר שעושה לך טוב סה"כ.... האבחנה של דלקת הערמונית מתבססת על בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה, אני מניח שהאורולוג שלך ערך אותן כדבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למען האמת האורולךוג לא ערך אותן :O

דני25
    18/11/2018

הוא קבע זאת על סמך הממצאים ששמע ממני בלבד, אותם רשמתי כאן.

כיצד מאבחנים דלקת בערמונית בבדיקות מעבדה/גופניות?

ומה עוד זה יכול להיות אם לא זה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני,

ד``ר דב אנגלשטיין
    20/11/2018

מטרת הפורום היא לא ללמד רפואה וקשה לי מאוד לענות לך נקודתית ללא כל הממצאים. ככלל, אם איבדת אמון ברופא אחד, תוכל תמיד לפנות לאחר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו