מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "חסימה" בעת מתן שתןדני2511/11/2018
שלום רב,
לאחרונה אני חווה מעין חסימה בזמן שהשתן מתחיל לעלות דרך צינור השתן. יש מעין כאב חד ברגע שהשתן מגיע לאמצע איבר המין, כאילו הוא חסום, אך ברגע שהשתן עובר את הנקודה הזו, השתן יוצא רגיל, בזרימה רגילה וללא כאבים נוספים.
ככל שאני שותה יותר, כך ה"חסימה" פחות כואבת. ככל ששותה פחות, היא יותר כואבת ויש ריח חריף יחסית של שתן.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018דני,
על פי הדברים שאתה כותב, לא בטוח כי באמת קיימת חסימה של ממש לאורך השופכה. שתי הערות: (א) שתה יותר: גם בריא יותר וגם אתה אומר שחש טוב יותר עם שתיה מוגברת; (ב) אם בכל זאת תחוש עם הזמן הרעה במתן השתן, אתה מוזמן לפנות לאורולוג, אלא מה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל אורולוג
דני2516/11/2018אך מחפש חוות דעת שניה. לפי הנאמר כאן הוא חושב שמדובר בדלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה לחודשיים. אני כעת חודש עם אנטיביוטיקה ומצבי שופר מעט אך לא נפתר. אשמח לשמוע מה דעתך גם על המסקנה שלו וגם על הטיפול שנתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/11/2018דני,
קשה להתווכח עם הצלחה: אתה עצמך אומר שמצבך שופר, גם אם מעט. בכל אופן, מציע שבאמת תשתה יותר, דבר שעושה לך טוב סה"כ.... האבחנה של דלקת הערמונית מתבססת על בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה, אני מניח שהאורולוג שלך ערך אותן כדבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען האמת האורולךוג לא ערך אותן :O
דני2518/11/2018הוא קבע זאת על סמך הממצאים ששמע ממני בלבד, אותם רשמתי כאן.
כיצד מאבחנים דלקת בערמונית בבדיקות מעבדה/גופניות?
ומה עוד זה יכול להיות אם לא זה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני,
ד``ר דב אנגלשטיין20/11/2018מטרת הפורום היא לא ללמד רפואה וקשה לי מאוד לענות לך נקודתית ללא כל הממצאים. ככלל, אם איבדת אמון ברופא אחד, תוכל תמיד לפנות לאחר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)