בעיה שלא עוברת כבר שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלא עוברת כבר שנתיים
    ארז
    18/11/2018

שלום דר
    אני בן 45 נשוי . לפני שנתיים קיבלתי דלקת בדרכי השתן קיבלתי ציפרודקס לשבוע עקב חיידק אי קולי . לאחר יומים התחיל לי כאבי תופת בקצה הפין ניגשתי לאורולג והוא עשה לי בדיקה רקטלית וקבע שיש לי דלקת בערמונית קיבלתי ציפרודקס לחודש . ומאז אני סובל מגירוים בפין ולפעמים באשכים . עברתי רופאי עור ובדיקות למחלות מין הכול תקין וכמובן כול סוגי המשחות למינהן .
    השאלה שלי מה זה יכול להיות הגירוים שאני מרגיש פעם פנימי פעם חיצוני כול היום חוץ אשר אני ישן עלי לציןן שלא רואים כלום על עור הפין כדורים שנתנו לי בעבר אלטרולט פרמיקסון
    היום אני מקבל ציפרלקס בהמלצת רופא משפחה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלא עוברת כבר שנתיים

הוספת תגובה

• שכחת אותי

ארז
    20/11/2018

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    22/11/2018

ארז,
    ייתכן, כמו שאמרו לך, שמדובר בדלקת (כרונית) של בלוטת הערמונית. במצב שכזה יכולות להיות תקופות טובות וטבות פחות.
    מקווה שאתה כיום בקופה טובה וקלה יותר מבעבר. בכל הרעה, אם תהיה, תוכל לפנות לאורולוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו