כאבי בטן תחתונה ערמונית מוגדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה ערמונית מוגדלת
    עידן
    22/11/2018

שלום עשו לי סיטי בטן בגגל כאבי בטן תחתונה בסיטי רשום כבד שומני ומבולטת ערמונית מוגדלת מעט ביחס לגיל ככה רשום האם זה יכול לגרום לכאבי בטן התחתונה שיש לי כבר חצי שעה תודה בן 27

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    22/11/2018

עידן,
    התכוונת באמת לחצי ש ע ה ??
    אתה עדיין סובל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרןפאאאאאאאאאאאא

עידן
    23/11/2018

חצי שנה הכאבים האלה סליחה התבלבתי האם הממצאים האלה יכולים לגרום לכאבי בטן תחתונה שיש לי בנסוף יש רעידות באשכים עשיתי גם אולורןסנד אשכים היה תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    24/11/2018

עידן,
    לפי המתואר בבדיקת ה CT, לא נראה לי כי מצאנו את הסיבה לכאבי הבטן. למרות שהכל אפשרי ברפואה, על פניו, בגילך, לא סביר שכאבי הבטן המתמידים יהיו על רקע מחלה "אורולוגית".
    מציע שתחזור אל הרופא שלך עם התשובה השלימה של ה CT .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו