בן 19 בירור בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 19 בירור בעיה
    חסוי
    27/11/2018

שלום יש לי בשנתיים האחרונות בעיה שבזמן פיפי יש לי לפעמים זרם מפוצל וגם לאחר סיום מתן שתן אני צריך להוציא 1-2 זרמים בכוח לדחוף אותם החוצה בין עם היד ובין לכווץ את הטוסיק ולאחר מכן ישנם טיפות שאני צריך לסחוט אותם בעיה זאת אצלי מגיל 17 בערך היו לי 2 אירועי דם בשתן הראשון דם (כנראה מאכילת סלק) והדם השני כהה כנראה מחוסר שתייה אבל הוא היה כמה פעמים ביום אחד ומאז לא היה לי יותר אירועי דם בשתן,פניתי לאורולג הוא הפנה אותי לבדיקות שתן, 2 בדיקות אולטרסאונד בטן תחתונה , 3 בדיקות ציטוצלגיה,הפניה למומחית כליות,בדיקת פלומטריה שארית,אין שום שארית שתן בכול הבדיקות בגלל הדם כל הבדיקות יצאו תקינות כולל החוות דעת של המומחית כליות מה אתה מייעץ לי לעשות כי אני כרגע זאת בעיה שמפריע לי מאוד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 19 בירור בעיה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    28/11/2018

איני רואה בעיה הזקוקה לפתרון רפואי בענין מתן השתן.
    אני מבין שבכל בדיקות השתן לכללית לא היו כדוריות דם אדומות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אשמח לתשובה

חסוי
    28/11/2018

כן אין כדוריות דם אדומות עם כי לא ציינתי שלדעתי אולי זה ערמונית מוגדלת פורסטה זה סביר? כי לפני חצי שנה הערמונית הייתה 14.9 סמק ועכשיו היא 25 סמק האורולוג אומר שזה תקין לדעתך יש פיתרון לבעיה שלי שכחתי לציין שהשתן מתחיל חזק ואז נגמר יותר חלש עשיתי בדיקה פלו טריה ושארית היא תקינה הבעיה הזאת של ה2-3 זרמי שתן וטיפוטוף משפיעה מאוד על אורח החיים שלי לדעתך יש איזה שהוא פיתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    29/11/2018

לצערי איני רואה כיצד אני יכול להועיל לך יותר ממה שציינתי בתשובתי הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו