מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועה חדה באיבר המיןאורן04/12/2018
היי ד"ר, עשיתי תנועה חדה באיבר המין כשהוא היה במצב זקפה, נשמע רעש קטן כמו קליק כזה. מאז הקליק אני מרגיש שהזקפה נחלשה ולא רק שהיא נחלשה היא מחזיקה הרבה פחות זמן. ואין זקפות בוקר/לילה.
הייתי אצל הרופא משפחה יום אחרי ה"קליק" הוא מישש לי את האזור והוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה ואמר לי שהכל בראש. מאז המקרה עבר חצי שנה ואני עדיין מרגיש שהזקפה פחות חזקה משהייתה לפני הקליק. חייב לציין שאני בחור צעיר בן 20 ובחיים לא היה לי בעיות בזקפה.
מה לדעתך צריך לעשות והאם אפשר בכלל לטפל בזה? תודה רבה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין07/12/2018אורן,
התופעה מוכרת לנו האורולוגים.
אני סבור כי טוב תעשה אם תפנה לאורולוג מומחה וספר לו את מה שכתבת לי כאן. יש בהחלט מקום לבירור נוסף, למשל סונר של הפין, בנוסף לבדיקה הגופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועה חדה המשך
אורן11/12/2018אין שום כאבים אבל באזור הפין ד"ר. יכול להיות שזה פסיכולוגי בכלל? במידה ועשיתי את הבדיקות ויצא שלילי,אז כל פעם לפני יחסי מין אני אצטרך לקחת כדורים? זה הפתרון היחידי? אני בחור צעיר...
בגלל תנועה קטנה נגרם נזק לכל החיים? רק יישרתי את איבר המין כלפי מטה במהירות,רק שהפעם היה רעש של קליק.
אני קצת נלחצתי עכשיו, אשמח לתשובה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין11/12/2018הצעה: במקום ללהלחץ, עשה מה שהצעתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתנועה חדה 2
אורן17/12/2018היי ד"ר, הקשבתי לעצתך והלכתי לראות אורולוג. הוא בדק לי את האזור (הוא לחץ בחוזקה על הפין ועל האשכים בבדיקה ושאל אותי אם כואב.אמרתי לו שלא) והוא אמר לי שהוא לא רואה שום בעיה.
הוא נתן לי הפניה לבדיקות דם ואמר לי לחזור אליו עם התוצאות.
מה אומר ד"ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין21/12/2018שמח בשבילך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם/הורמונים
אורן21/12/2018היי ד"ר הגיע אליי התוצאות של הבדיקה, האם התוצאות טובות? הכל תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר לקבל תשובה בבקשה?
אורן02/01/2019צרפתי תמונה בתגובה הקודמת, אשמח לשמוע את דעתך המקצועית. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שכתבתי לך, אנא פנה לרופא האורולוג המטפל שלך
ד``ר דב אנגלשטיין04/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)