מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקל בכובד ראש האם לבצע מילהאלחנן26/12/2018
שלום רב,
אני גבר בריא באמצע שנות ה-30 לחיי.
- איני נימול.
- כבעל עור עדין במיוחד באופן כללי, סובל לעתים מזומנות מבלנטיס קל עד בינוני שמקורו במגע (וגם balanoposthitis). בד"כ העניין נפתר מעצמו תוך מספר ימים. הדבר מתרחש מספר פעמים בחודש. כבר יותר מעשור.
- בעברי מספר אירועי Sclerosing lymphangitis מובהקים שחלפו מהר למדי.
- לפני מספר שנים, כנראה בגלל טראומה, חוויתי מאורע הדומה ל-Mondor's Disease ככל הנראה ב-Circumflex Vein, או בכלי דם אחר היוצא מה-DDV, אבל בפירוש לא מדובר במחלת פיירוני או כלי דם שטחי שנפגע.
מאז, כלי הדם הזה נותר קשיח (גם בזמן זקפה וגם במצב פלסידי) ומהווה מטרד כאב קל בזמן יחסי מין ואחריהם. האורולוג המטפל המליץ לא להתערב כירורגית.
כעת:
אני שוקל בכובד ראש האם לבצע מילה -
לאחר דיון עם האורולוג הוסבר לי שיתכן שביצוע ההליך יוכל להוריד את תדירות היארעות הבלניטיס, לכל הפחות בעורלה, אך מצד שני יתכן וכעת כאשר לא תהיה רקמה המכסה את העטרה אחווה אירועי בלניטיס רבים יותר בעטרה. מצד שלישי תהליך הקרטיניזציה עלול לשפר את מצבי...
אני מודאג מאד מהשלכות אפשריות של ירידה בהנאה בזמן יחסי מין, הצטלקות קשה ודבר נוסף - עלייה בסיכוי ל-Sclerosing lymphangitis שככל הידוע לי יכולה לקרות אחרי ניתוח שכזה לאור פגיעה אפשרית ביכולת הניקוז הלימפטי של האיזור.
אשמח מאד לשמוע דיעה נוספת!
שאלה נוספת ברשותך,
האם שימוש בהיקומיצין (כנגד הבלניטיס) יכול לעורר לפעילות נגיף עורי רדום שאינו בא לידי ביטוי ויזואלית?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין28/12/2018אלחנן,
קשה לענות ללא בדיקה שלך.
כללית ביתר, נראה לי בשיקול כל הגורמים שתארת כי יש יתרון בביצוע ברית המילה....
אין לי נסיון טיפולי עם היקומיצין.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)