מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה לייעוץ בנוגע לדלקות חוזרות באשכיםרביבו27/12/2018
שלום וברכה ד"ר,
הנני סובל מדלקות חוזרות באשכים.
בנוסף יש לי בעיה שמלווה אותי שנים,ולא הפריע לי,השתן שלי איטי וחלש.
רציתי לדעת,אם במידה ויש לי היצרות השופכה (אני מפחד ומעדיך להמנע מבדיקות פולשניות) היא זאת שיכולה לגרום לי לבעיות לדלקות?
ואם אני יטפל טיפול מונע הדלקות דרך תזונה ויצליח להמנע מהם,עדיין יש לי מקום לנזק בריאותי,כיוון שהשתן לא חזק.
לפחות 15 שנה אני זוכר את עצמי ככה.
פרוסטטה תקינה.
כרגע בן 33.
תודהרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין28/12/2018רביבו,
בהחלט יכול להיות קשר סיבתי בין מתן שתן שאינו תקין לדלקות חוזרות באשך. היצרות בשופכה היא אפשרות אחת לזרם איטי וחלש.
אין ספק שאם תוכל למצוא מזור דרך תזונה נכונה - עדיף....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למענה לתשובות כבודו
רביבו29/12/2018בו כותב שהיצרות השופכה היא אחת סיבות לדלקות חוזרות באשך,וגם סיבה לזרם חלש.
אם יוכל מר לפרט בבקשה
עוד אילו גורמים יכולים לגרום לזרם חלש
בבדיקה הערמונית יצאה תקינה.
שדיברתי על תזונה בעיקר כוונתי לחליטות קמומיל שהוא משתן וגורם לי לזרם תקין יותר (באופן יחסי) ובו בזמן הוא אנטי דלקתי.
בנוסף אם אני רוצה לבצע בדיקות מהכל אל הכבד.
מה אני יכול לבקש מרופא.
ציטוסקפיה מבחינתי היא האופציה האחרונה
עשיתי בדיקת הרומנית תקינה.
לבדיקת שתן לתוך אסלה שיצאה לא תקינה (חלשה)
אין לי כרגע צילום תוצאות.
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין31/12/2018רביבו,
להבנתי, מטרת פורום זה אינה ללמד רפואה או תחליף לפגישה מסודרת עם רופא. כאן אני מנסה לעזור בקצרה בנקודה "כואבת" ייחודית או במידע ספציפי. אנא פנה לרופא האורולוג שתבחר על מנת לקבל ראיה רחבה על אבחנות אפשריות לתלונותיך, בדיקות אפשריות לאשש אבחנה זו או אחרת ודרכי הטיפול האפשריות, על יתרונותיהן וחסרונן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה רק דבר נוסף
רביבו04/01/2019אני רוצה ללכת מוכן לאורולוג ולדעת מה לבקש,ושלא ישלח אותי ישר לסיצטוקוםיה.
מצרף תמונה של ה uroflow
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין04/01/2019רביבו,
איני יכול לקרוא את מה שצירפת.
מציע שתסמוך על האורולוג שלך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)