השתנת יתר יומית - עם קימה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתנת יתר יומית - עם קימה בלילה
    אייל
    30/12/2018

שלום
    אני סובל תכופה די ארוכה - הרבה חודשים ( אולי גם יותר מזה, פשוט בזמן האחרון אני יותר מרגיש את זה) מהשתנת יתר, אני ניגש לשירותים עושה שתן -אני לא מספיק להתלבש חזרה ויש לי כבר תחושה של צורך שוב בשתן. השתן שיוצא שוב הוא לפעמים רק כמה טיפות ולפעמים יותר חזק. אם אני שותה משהו - אני מרגיש די מיד שיש לי שתן לתת - ושוב גם פה לפעמים זה כמה טיפות ולפעמים יותר.
    אני קם בלילה לשירותים , פעם עד פעמיים.
    אני די מסתובב בתחושה פנימית שתמיד יש לי שתן לתת.
    אני לא יודע אם יש קשר לזה או לא אך אציין זאת - שיש לי לפעמים ברגל שמאל מעין עקיצות שונות ברחבי רגל שמאל(לא בכף הרגל) יותר בירך.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    31/12/2018

אייל,
    נראה שאתה סובל וממליץ לך לגשת לפגישה עם רופא אורולוג.
    על מנת לחסוך זמן, מציע לך לבצע מספר דברים: (1) לגשת לרופא המטפל ולבקש בדיקת שתן לכללית וסונר (אולטרסאונד) של דרכי השתן כולל שארית שתן; (ב) למלא "יומן השתנה במשך יממה אחת לפחות, כלומר רישום של שעת מתן השתן והכמות (כוס ממוצעת היא כ 200 סמ"ק.... כל המידע הזה חשוב לאורולוג לפני תחילת טיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו