טיפול תרופות וחסימות תכיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופות וחסימות תכיפות
    עודד לביא
    21/01/2019

שלוםשלום
    תקופה ארוכה אני סובל מלחץ להשתין. זה קורה בין 5 לעשר שנים. במהלך השנים קיבלתי תרופות וכל אחת הפריעה לי(לא זוכר כרגע ממה) והלכתי לאורולוג והוא החליף לי תרופה לאחר שגם היא הפריעה לי וכנ"ל לשלישית. בחודש האחרון הייתה לי הפרעה נוספת . לוקח לי בזמן האחרון זמן עד שיוצא ובעיקר בלילה, בלילה מבלה כל שעה רבע שעה עד להוצאת שתן ומרוב לחץ בכל שתן יוצא גם צואה. הלכתי לאורולוג והוא שלח אותי לבדיקה אורודמיות, בבדיקה: "לא הצליח להתרוקן לחצים מאד גבוהים של דטרוזור, חסימה ברורה".
    פניתי שוב לאורולוג: הוא אמר שאני אקח את שלושת התרופות בבת אחת ושאני אחזור בעוד שלשה חדשים. עקב התרופות בנוסף לאלו שסבלתי עד עכשיו התחיל לברוח שתן, העצירה התגברה וגם ביום יש עצירה. האם יתכן שהתוצאות ישפיעו רק אחרי שלשה חדשים ?
    שלשות התרופות: BETMIGA TAB 50MG (30) , DETRUSITOL SR 4MG 28CAP , OMNIC 0.4MG 30CAP
    עזרכתם בבקשה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    26/01/2019

עודד,
    תיאור המצב שלך במשך השנים וכעת נראה לי מורכב מדי לפתרון כאן בפורום, ללא היכרות מעמיקה של כל התלונות, תוצאות הבדיקות שעשית עד כה והשפעת התרופות השונות עליך במשך הזמן. צר לי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו