מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה הזקפה שלי לא חוזרת?אבי22/01/2019
שלום.
כופפתי בלי כוונה את האיבר מין שהוא היה במצב זקפה נגד הגמישות שלו והיה כמו קנאק חלש כזה. הלכתי לאורולוג והוא עשה לי את הבדיקה גופנית ואמר שהוא לא רואה בעיה. הוא אמר לי לעשות בדיקת דם,עשיתי ויצא תקין.
השאלה שלי היא למה הזקפה שלי לא חוזרת להיות חזקה כמו לפני?
אני חושב על זה המון ולא יודע מה לעשות,אני מתוסכל.
יכול להיות שהבעיה פסיכולוגית ולא פיזית?
אני לא יודע אם זה קשור אבל בחודש האחרון יש לי כאבי גב תחתון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/01/2019אבי,
ראה התכתובת בענין זה ב 4/12/18......
בנוסף, מציע לך לבקש מהאורולוג המטפל בדיקת זקפה בשינה. בדיקה זו יכולה להצביע על כיוון פסיכולוגי או הפרעה של ממש במנגנון הזקפה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש זקפה
אבי26/01/2019כן יש לי זקפה ד"ר והיא לא חלשה. האיבר מרגיש 80% במצב זקפה ולא 100%. לפני הקנאק הזה האיבר היה הרבה יותר חזק.
ולפי האורולוג אין שום נזק באיבר והכל תקין. גם הבדיקות דם תקינות.
אז מה זה יכול להיות ההבדל שאני מרגיש? כנראה שבגלל שהקאנק הזה הבהיל אותי אז הכנסתי לעצמי בראש שיש בעיה...
אתן לזה עוד זמן. אם לא ארגיש שיפור משמועתי אחזור לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש פתרון?
אבי06/02/2019האם יש בכלל פתרון לשיפור הזקפה? ניתוח או משהו כזה?
והאם ייתכן שמתנועה לא נכונה יגרם נזק לזקפה? מצטער על כל השאלות אני פשוט מנסה להבין אם זה אצלי בראש או שיש באמת בעיה פיזית שצריכה טיפול. כי האורולוג אומר שאין בעיה אחרי הבדיקה הפיזית. והרופא משפחה טוען שזה נובע מחרדת ביצוע.
שניהם אבל לא פתורים לי את הבעיה. אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)