למה הזקפה שלי לא חוזרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הזקפה שלי לא חוזרת?
    אבי
    22/01/2019

שלום.
    כופפתי בלי כוונה את האיבר מין שהוא היה במצב זקפה נגד הגמישות שלו והיה כמו קנאק חלש כזה. הלכתי לאורולוג והוא עשה לי את הבדיקה גופנית ואמר שהוא לא רואה בעיה. הוא אמר לי לעשות בדיקת דם,עשיתי ויצא תקין.
    השאלה שלי היא למה הזקפה שלי לא חוזרת להיות חזקה כמו לפני?
    אני חושב על זה המון ולא יודע מה לעשות,אני מתוסכל.
    יכול להיות שהבעיה פסיכולוגית ולא פיזית?
    אני לא יודע אם זה קשור אבל בחודש האחרון יש לי כאבי גב תחתון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הזקפה שלי לא חוזרת?

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    26/01/2019

אבי,
    ראה התכתובת בענין זה ב 4/12/18......
    בנוסף, מציע לך לבקש מהאורולוג המטפל בדיקת זקפה בשינה. בדיקה זו יכולה להצביע על כיוון פסיכולוגי או הפרעה של ממש במנגנון הזקפה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יש זקפה

אבי
    26/01/2019

כן יש לי זקפה ד"ר והיא לא חלשה. האיבר מרגיש 80% במצב זקפה ולא 100%. לפני הקנאק הזה האיבר היה הרבה יותר חזק.
    ולפי האורולוג אין שום נזק באיבר והכל תקין. גם הבדיקות דם תקינות.
    אז מה זה יכול להיות ההבדל שאני מרגיש? כנראה שבגלל שהקאנק הזה הבהיל אותי אז הכנסתי לעצמי בראש שיש בעיה...
    אתן לזה עוד זמן. אם לא ארגיש שיפור משמועתי אחזור לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש פתרון?

אבי
    06/02/2019

האם יש בכלל פתרון לשיפור הזקפה? ניתוח או משהו כזה?
    והאם ייתכן שמתנועה לא נכונה יגרם נזק לזקפה? מצטער על כל השאלות אני פשוט מנסה להבין אם זה אצלי בראש או שיש באמת בעיה פיזית שצריכה טיפול. כי האורולוג אומר שאין בעיה אחרי הבדיקה הפיזית. והרופא משפחה טוען שזה נובע מחרדת ביצוע.
    שניהם אבל לא פתורים לי את הבעיה. אשמח לתשובה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו