מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף במותן במתן שתןליאת06/03/2019
היי, אני בת 30 וסובלת בצורה כרונית מדלקות בשתן מגיל 18 לערך.
אחת לכמה שנים תוקף אותי כאב מטריד עוצמתי במותן בעת מתן שתן ותמיד מגיע עם דחיפות וריצה לשירותים לכמות קטנה של שתן, הכאב הזה מגיע בפתאומיות תוך כדי מתן שתן וגורם לי להתכווץ וליפול ומקשה עלי להכניס אוויר לריאות.
השנה זה קרה לי פעמיים . במהלך החיים עשיתי הרבה צילומי כליות, בדיקות תפקוד, תרבית ושתן והכל יצא תקין.
אנטיביוטיקה שנותנים לי לא מעבירה לי את הדלקות, רק שתיה מרובה, ואחרי תקופה קצרה זה חוזר.
הכאב המשתק הזה הוא מכניס אותי לחרדה וחוסר אונים במיוחד שאף רופא לא מצליח להגיד לי האם זה קשור לכליות או האם זה קשור לאבן קטנה שנמצאה לי בכיס מרה לפני כמה שנים.
האם זה משהו ששמעתם עליו? מה עלי לעשות?? ולמי לפנות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין06/04/2019ליאת,
אין מנוס משיחה ובירור רציניים עם מומחה לאורולוגיה המנוסה בכגון אלה. להערכתי, שום עצה טובה כאן לא תתן פתרון כוללני לבעיה הספציפית שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)