הידרונפרוזיס קשה משמאל - התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרונפרוזיס קשה משמאל - התייעצות
    דין
    11/03/2019

שלום דוקטור , אני כרגע נמצא בדרום אמריקה כך שיש לי בעיה ללכת לרופא שיבדוק לכן פונה אלייך כאן. אני סובל מכאבים באזור האגן בטן תחתונה צד שמאל (משמאל לפופיק ועד לעצם האגן כולל) לפני כשבועיים בארץ עשיתי סיטי שנמצא בו הידרונפרוזיס קשה משמאל , ובקע מפשעתי 12 מ"מ משמאל. השאלה שלי ממה הכאב?
    אציין גם כי הכאב נמצא בעמידה אבל מחמיר בעת שכיבה וישיבה... האם עליי להפסיק את הטיול ולחזור במיידי ארצה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    06/04/2019

דין,
    מצטער על האיחור בתשובתי.
    הידרונפרוזיס מחייב התייחסות ודרגה קשה בהחלט מחייבת שתבצע בירור מקיף וניקוז הכליה מוקדם ככל הניתן. אם אין לך דרך לבצע הבירור המלא שם - אתה מוזמן לחזור בהקדם האפשרי ביותר לארצנו....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב לדעתי מהבקע

דין
    06/04/2019

אם הכאב נובע מהבקע ולא מהכליה וכבר עבר חודש מאז הבדיקה האם עליי לחזור עדיין לארץ בדחיפות? עשיתי בדיקות שתן ודם והכל יצא תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו