ניתוח בשם SNM- התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בשם SNM- התייעצות
    אמיל
    03/07/2019

ד"ר שלום,
    רופא המליץ לי על ניתוח בשם SNM.
    מה סיכויי ההצלחה של ניתוח זה? מה הסיכונים? האם אתה ממליץ על סוג ניתוח זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בשם SNM- התייעצות

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    13/07/2019

אמיל,
    אם הגעת לשלב בו מציעים לך התערבות מסוג SNM, בוודאי עברת דרך ארוכה של בדיקות וטיפולים..... תקצר היריעה במדור זהואני מציע לך לחפש באינטרנט מידע (רב) על ההתוויות (יש כמה, כמו שאתה בוודאי יודע) וסיכויי התוצאות . מידע רב ורלוונטי תוכל למצוא אצל חב' Metronics

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    13/07/2019

אמיל,
    אינך מפרט דבר על מצבך ומה הביא אותך עד הלום.
    אם אכן הגעת לשלב בו מציעים לך התערבות מסוג זה, בוודאי עברת מספר רב של בדיקות וטיפולים שונים. בפורום זה היריעה קצרה ואני מציע לך למצוא מידע רב הקיים באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    13/07/2019

אמיל,
    אינך מפרט כל מידע רפואי שהביאך עד הלום....
    אני מניח שאםהגעת לשלב זה עברת מספר רב של בדיקות וטיפולים. בפורום זה תקצר היריעה למענה מפורט כבקשתך. אתה מוזמן לשוטט באינטרנט, שם קיים מידע רב. נסה גם את אתר חברת Metronics והאתר של INS.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו