מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב אשכים בלתי מוסבר + מורפולוגיה 0נדב20/08/2019
שלום ד"ר, עקב כאבים עמומים ותחושת אי נוחות באשכים פניתי לאורולוג בקופת חולים ועברתי בדיקת אולטרסאונד/ דופלר אשכים ולא נמצא שום ממצא חריג בבדיקה. אצל האורולוג ביקרתי פעמיים לבדיקה פיזית וגם בה לא אותרה סיבה לכאבים הקלים / אי נוחות / תחושת כובד - לטענת האורולוג זהו כאב בלתי מוסבר שלא ניתן לאתר סיבה אליו.
אוסיף שגם שגם בחודשים האחרונים אני סובל מזיקפה חלשה מאד ותקופה עוד יותר ארוכה ללא זקפת בוקר (להעדר זקפת בוקר לא יחסתי חשיבות).
עברתי גם בדיקת זרע שנמצא כי יש 0 תאי זרע תקינים (בכולם אותרה בעיה בראש התא).
קראתי כי הכאבים ובעיות ופוריות בדכ נובעות מוריקולציה, מה שלי אין עפ הרופא והבדיקה.
אוסיף גם שרמות הfsh והlh אצלי בתחתית הנורמה וגם הטסטסטרון החופשי בתחתית הנורמה. קבעתי תור לאנדוקרינולוג להמשך בירור.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני צעיר בן 30.
תודה רבה. סליחה על הטקסט הארוך, ברור לי שהיעוץ בפורום לא מהווה תחליף לביקור אתל רופא אך בכל מקרה אשמח לכיוון כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/08/2019נדב,
יש מצבים בהם אין אנו יכולים להבין מה המקור הכאבים באשכים, גם לאחר כל הבדיקות האפשריות.
באשר לפוריות, איני יכול לייעץ לך כאן, ללא התמונה הקלינית והמעבדתית השלימה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)