מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשכים- עזרהגיא08/09/2019
שלום רב ד״ר
מזה כמעט שנה אני סובל מכאב באשכים, בעיקר מימין (יותר מרגיש סקרוטלי בדכ״כ), כאב מאוד טורדני, שלפעמים חלש יותר ולפעמים פחות. כמעט יומיומי. לעיתים יש לי התקפים מאוד חזקים של כאב, שמשאירים אותי חסר אונים מפני שאני חושש שמא מדובר בתסביב, אך מצד שני לא ייתכן שאלך להיבדק בכל פעם שהכאב מתגבר (קורה הרבה). גם לאחר גמירה בדרכ״כ חש כאב חזק.
ביצעתי בירור הכולל בדיקת שתן לstd ותרבית, וus דופלר אשכים ומפשעות. בכל הבדיקות- ב.מ.פ
האורולוג גם לא מצא כלום בבדיקה וסיכם את זה כמשהו אידיופתי שכזה.
(אמר לנסות לקחת nsaids שגם לא כל כל עזר)
השאלה שלי היא אם תוכל להדריך אותי ולתת לי כלים מתי לזהות דגלים אדומים ללכת להיבדק בדחיפות בחשש לתסביב, מפני שלאחר כל התקף כאב חזק כזה אני חושש אולי לא פניתי והייתי צריך ואגיע למצב שבו יש נמק ואאבד אשך ופספסתי את זה. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין13/09/2019גיא,
לא כתבת בן כמה אתה. לדבר יש חשיבות: רוב מקרי התבסיב קורים בגילאים הצעירים במיוחד בגיל 12-18...
בתסביב הכאב מופיע בד"כ באופן פתאומי ובעוצמה חזקה, ההולכת ומתגברת. במידה ותרצה להיות בטוח, ניתן לתכנן ניתוח (פשוט יחסית) לקיבוע של שני האשכים. הרופא האורולוג שלך יוכל להסביר לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגביי גיל
גיא14/09/2019בן 22
האם רלוונטי בכלל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)