כאבים, ציטראט נמוך, דחוף בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר דב אנגלשטיין
ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825
לקביעת תור אצל ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825 ללא פרסום בפורום
 
  • כאבים, ציטראט נמוך, דחוף בבקשה
    שירי
    03/10/2019

    שלום דר, בת 38, לפני שנה סבלתי מאבנים בדרכי שתן כולל התקף כאבים נוראי נשקל ניתוח ואושפזתי לבסוף האבנים יצאו. כיום כבר מעל חודש כאבים בטן תחתונה וגב תחתון,כאבים נשלטים אבל מרגישים כמו אבנים. בדיקת שתן 24שעות תוצאה ציטראט 52.9 מ"ג. האם זה נחשב מאוד נמוך? זה מחוץ לתווך אבל האם זה יכול להסביר את הכאבים? יש לי תור לאורולוג רק עוד חודש האם כדאי לעשות משהו בינתיים? האם כדאי לבקש מרופא משפחה UROCIT K? תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דב אנגלשטיין - 053-4877825

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד"ר דב אנגלשטיין
    05/10/2019

    שירי,
    ערך הציטראט ליממה אכן נמוך אצלך ביותר.
    בכל מקרה, אם יש לך כאבים בדאי לשלול המצאותם במערכת השתן והאם גורמים כעת לחסימה (ומכא הכאבים?) ע"י בדיקת CT ב"פרוטוקול אבנים" (קרינה מופחתת יחסית). אם בדיקה זו בוצעה לא מזמן, ניתן להסתפק בשלב זה בסונר (אוטרסאונד) של דרכי השתן.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


