מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נראה תקין והאם יש צורך בניתוח ומה ההשלכות של זה אם לא מנתחים??יאיר04/11/2019
זה שק האשכים שלי. יש כאבים בשני הצדדים.
שנה לאחר ניתוח לתיקון הידרוצלה מצד ימין. שהיזדהם וגרם לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/11/2019יאיר,
מהתמונה ששלחת איני יכול לראות שיש בעיה....
אם אינך שקט, יש בהחלט טעם בבדיקה גופנית ע"י מומחה לאורולוגיה.... פשוט, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נראה תקין
יאיר18/11/2019הייתי אצל רופא ואמרו לי שאני צריך לעשות ניתוח הידרוצלה בצד שמאל.
ושיש לי וריקוצלה גם בצד שמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/11/2019יאיר,
ההידרוצלה, אם קיים נראה קטן ימסית. לא צריך לנתח אם לא מפריע לך לאיכות החיים. וריקוצלה לא ניתן לאבחן לפי מראה בלבד: יש לבדוק גופנית ולבצע סונר. לעיתים יש לבצע בדיקת זרע טרם החלטה על התערבות כירוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נראה תקין
יאיר24/11/2019בבדיקת אולטרה סאונד אמרו שיש וריקוצלה בעובי של.0.44 ס"מ
והידרוצלה ניכר...
הרופא אמר לי גם שהכאב בצד שמאל שלי לא מגיע מהוריקוצלה אלא מגיע מההידרוצלה. כיוון שיש לחץ על האשך של הנוזלים.
בקיצור הרופא החליט שאני כן אעבור ניתוח בגלל הכאב וההפרעה
אפשר לשאול כמה זה זמן החלמה מניתוח ההידרוצלה?
וגם האם לאחר ההחלמה המלאה ניתן לחזור לעשות כל פעילות??
ומה לגבי הוריקוצלה היא יכולה להחמיק בעתיד עקב ריצה או כושר מאומץ?
והאם הורירוצלה זה דבר שגורם לכאב והאם אפשרי לחיות בלי ניתוח ללאורך כל החיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)