האם זה נראה תקין והאם יש צורך בניתוח ומה ההשלכות של זה אם לא מנתחים??

מנהל הפורום

ד"ר דב אנגלשטיין
ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825
לקביעת תור אצל ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825 ללא פרסום בפורום
 
  • האם זה נראה תקין והאם יש צורך בניתוח ומה ההשלכות של זה אם לא מנתחים??
    יאיר
    04/11/2019

    זה שק האשכים שלי. יש כאבים בשני הצדדים.
    שנה לאחר ניתוח לתיקון הידרוצלה מצד ימין. שהיזדהם וגרם לזה.


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דב אנגלשטיין - 053-4877825

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד"ר דב אנגלשטיין
    18/11/2019

    יאיר,
    מהתמונה ששלחת איני יכול לראות שיש בעיה....
    אם אינך שקט, יש בהחלט טעם בבדיקה גופנית ע"י מומחה לאורולוגיה.... פשוט, לא?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם זה נראה תקין

    יאיר
    18/11/2019

    הייתי אצל רופא ואמרו לי שאני צריך לעשות ניתוח הידרוצלה בצד שמאל.
    ושיש לי וריקוצלה גם בצד שמאל.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד"ר דב אנגלשטיין
    24/11/2019

    יאיר,
    ההידרוצלה, אם קיים נראה קטן ימסית. לא צריך לנתח אם לא מפריע לך לאיכות החיים. וריקוצלה לא ניתן לאבחן לפי מראה בלבד: יש לבדוק גופנית ולבצע סונר. לעיתים יש לבצע בדיקת זרע טרם החלטה על התערבות כירוגית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם זה נראה תקין

    יאיר
    24/11/2019

    בבדיקת אולטרה סאונד אמרו שיש וריקוצלה בעובי של.0.44 ס"מ
    והידרוצלה ניכר...

    הרופא אמר לי גם שהכאב בצד שמאל שלי לא מגיע מהוריקוצלה אלא מגיע מההידרוצלה. כיוון שיש לחץ על האשך של הנוזלים.

    בקיצור הרופא החליט שאני כן אעבור ניתוח בגלל הכאב וההפרעה


    אפשר לשאול כמה זה זמן החלמה מניתוח ההידרוצלה?
    וגם האם לאחר ההחלמה המלאה ניתן לחזור לעשות כל פעילות??
    ומה לגבי הוריקוצלה היא יכולה להחמיק בעתיד עקב ריצה או כושר מאומץ?
    והאם הורירוצלה זה דבר שגורם לכאב והאם אפשרי לחיות בלי ניתוח ללאורך כל החיים??

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


