החלמה מניתוח להקטנת פרוסטטה בשיטת לייזר

מנהל הפורום

ד"ר דב אנגלשטיין
ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825
לקביעת תור אצל ד"ר דב אנגלשטיין
053-4877825 ללא פרסום בפורום
 
  • החלמה מניתוח להקטנת פרוסטטה בשיטת לייזר
    שמואל
    06/11/2019

    שלום רב, אני בן 66, בריא בדרך כלל. עברתי ניתוח להקטנת פרוסטטה בשיטת GREENLIGHT לייזר לפני שבוע וחצי. ממשיך לי דימום בשתן, צריבה ולחץ בעת מתן שתן ויציאה של מה שנראה כמו קרישי דם קטנים. בהתאם להנחיות שקיבלתי, אני שותה הרבה מאד מים , נותן שתן בתדירות מאד גבוהה ונח בבית. שאלתי היא האם זה קצב החלמה נורמלי, ותוך כמה זמן אני צריך לפנות לרופא במידה ואין התקדמות ןשיפור במצבי.
    תודה רבה על תשובתכם.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דב אנגלשטיין - 053-4877825

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד"ר דב אנגלשטיין
    24/11/2019

    שמואל,
    תהליך ההחלמה נמשך בד"כ כ 3-4 שבועות.
    בכל מקרה, אני סבור שהשאלות כדאי שתופננה למי שניתח אותך.... הגיוני, לא?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


