שלפוחית השתן מבקש המלצות מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית השתן מבקש המלצות מה לעשות
    אלון
    12/04/2020

מזה מספר חודשים לקחתי ג'ארדיאנס לטיפול בסוכרת והיום לי תופעות של כאבים במתן שתן,כאבים בשלפוחית השתן וצריבה במתן שתן.עשיתי אולטרא סאונד שתוצאותיו : גודל ערמונית 70 סמ"ק לוחצת על קרקעית השלפוחית.
    בינתיים עברתי בירור אצל המטולוג בעקבות עליית המוגלובין עד 18.5 ולאחר בדיקות כולל גנים ומוטציות (אין פוליציטמיה ורה) , הגיעו למסקנה שהנל נגרם לי בגלל לקיחת הגארדיאנס.
    לפני השלושה שבועות הפסקתי את הגארדיאנס ההמוגלובין ירד לרמה תקינה ומאז עליות וירידות בכאבים בדרכי השתן ושלפוחית השתן ובאזור האשכים , לעיתים צריבה במתן שתן , וכן השתנה מרובה (ללא שתייה מרובה) ,שתן כללית ותרבית - תקין.
    מה מומלץ לעשות ולבצע ומה הדחיפות ? האם זה סימנים לגידול סרטני בערמונית / שלפוחית ? האם זה דורש פניה למיון ?
    לציין שבגלל כל המצב הנ"ל כולל הביקור ההמטולוגי היחסית ארוך , הייתי במצב נפשי לא קל ועם התקפי חרדה קשים .. האם התופעות הנ"ל יכולות להיות השלכה למצב נחרדתי שאני נמצא בו ?
    מתנצל על האורך ..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    23/04/2020

אלון,

אנא ללא לחץ. ממש לא צריך לדאוג!
    כל הסימנים שאמרת אינם ספציפיים לשום מחלה וממש לא צריך למיון....
    אם הסימפטומים לא חלפו או הוקלו בצורה משמעותית, פנה לרופא המטפל שלך, שיבצע כמה בדיקו דם ושתן ראשוניות ואם יש צורך יפנה אותך לאורולוג....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלון קראתי ומניסיון

אבי
    25/04/2020

תקשיב הייתי במצב דומה
    זו ערמונית מוגדלת בלי קשר, בכלל לסרטן או משהו דומה
    היא לוחצת כשבא לה ומשחררת גם כשבא לה
    גם אני הייתי במצב נפשי כי זה משגע
    מה שאני מציע
    תשתה חליטת סירפד פעמיים ביום( קח בחשבון לא לשתות מאחרי הצהריים כי זה מעורר)
    תעשה הליכות להרגע זה קשה ומטריף
    אבל אין לחץ
    תראה שאם תיקח חצי לוריוון פתאום הכל יירד ואז במוח אתה תבין שזה מחרדה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לדוקטור ולאלון מעריך מאוד ...

אלון
    26/04/2020

בינתיים לפני כמה ימים קיבלתי מרופא המשפחה אומניקס 0.4 , הייתה הטבה , אך היום שוב אותם תסמינים !
    האם זה הגיוני ? או שלוקח זמן לתרופה להשפיע באופן קבוע ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    08/05/2020

אלון,
    התגובה לכדור היא די מיידית ואכן חווית הקלה.
    מציע שתמשיך עם האורולוג המטפל.
    במקביל, חליטת סירפד ולוריוון נשמעים גם משכנעים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו