תיקון היפוספדיאס בגיל 27 - מצורפות תמונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון היפוספדיאס בגיל 27 - מצורפות תמונות
    אורן
    12/05/2020

שלום ד"ר. יש לי היפוספדיאס (רוב חיי לא ידעתי בכלל, רק ידעתי שיש לי 2 חורים בקצה של הפין ולא אחד).
    הדבר לא הפריע לי, היו לי פרטנרים מיניים שלא אמרו דבר בכלל, אבל לאחרונה לאחר כמה פרטנרים מיניים ששאלו אם היה לי עגיל שם, או שקצת חששו למראה של "שני החורים" אז התחלתי להסתכל באינטרנט וללמוד מה יש לי.
    הבנתי שזה "דיסטל" כי זה מקרה קל וחור השופכה ממוקם מתחת לחור ה"לא פעיל" ושניהם על הGLANS.
    עשיתי ברית מילה בחו"ל ואני מעריך שזאת הסיבה שלא התעסקו עם זה כשנולדתי. הבנתי מהוריי שלקחו אותי בגיל קטן לאורולוג שאמר להם שאין מה לגעת כי מדובר באסתטיקה בלבד.

עכשיו הבעיה שהתעוררה גם לאחרונה, שמתי לב שבגלל קיום יחסי מין קצת אינטנסטיביים פיזית שמסביב לפתח השופכה נוצרו רקמות קטנות של עודף עור (כמו "עור חיזוק") שבוודאות לא היו כשהייתי נער. אולי בגלל שהחיכוך יצר עם הזמן פצעים קטנים. כך שעכשיו המראה הכללי לא שני חורים.

אז אני עם איבר מין מתפקד לחלוטין, אין לי שום בעיה בשתן או בשפיכה, הכל עובד, אני מרוצה מהגודל אבל כשמסתכלים על ה"כיפה" זה בהחלט נראה שונה ולא רגיל.

מה דעתך בנושא? שמעתי שאין מה לגעת בגיל כזה כל עוד הכל עובד טכנית תקין..
    תודה רבה וסליחה אם יצא ארוך מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    17/05/2020

אורן,
    מסכים עימך שאין צורך להתערב בשלב זה של החיים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו