מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים קשים בפין והתייעצות לגבי ניתוח להסרת האיברמיקי17/06/2020
שלום. אני גבר בן 27. בשירותי הצבאי עברתי חבלה קשה מאוד (כתוצאה מטראומה בפעילות מינית) בפין אשר הובילה למצב שבו הייתי צריך לשכב בבית 4 חודשים עד שהכאבים יעברו. כשנה לאחר מכן אחרי בדיקת רופא נאמר לי לנסות לקיים יחסים שוב. לאחר יחסי מין יחסית רגילים ועוד חוסר מזל נגמרה לי עוד פעם חבלה נוראית וסבלתי מכאבים שריתקו אותי למיטה למשך שנה וחודשיים.
לאחר שהחלמתי התייעצתי עם רופאים שאמרו שהבעיה היא שהפין עקום ויש לעבור ניתוח ליישור (אכן היו שינויים פיזיים ממשיים בפין לאחר החבלות).
עברתי ניתוח ושנה לאחר הניתוח ניסיתי לקיים יחסי מין ושוב הכאבים חזרו והייתי מרותק למיטה 4 חודשים. לאחר שהחלמתי החלטתי לוותר על יחסי מין לגמרי אבל עכשיו אחרי אוננות הכאבים חזרו ואני בפעם הרביעית מרותק למיטה כבר שנה שלמה ולא יכול להתקלח, לזוז או לתפקד.
כל תזוזה בפין באיזור הכואב מחמירה את הכאב. זה כאילו יש לי שבר בפין אבל בלי סימן של דימום. לאחר כל הסבל שהאיבר הזה גרם לי אין לי שום רצון בו יותר.
האם אפשר למצוא רופא שפשוט יסיר את הפין? או עדיף אפילו לנתק איזשהו עצב כדי לשתק אותו לגמרי ולא להרגיש אותו?
התייעצתי כבר עם פרופ' שנפלד ללא הצלחה אני מתחנן אולי תוכל לעזור לי?
אני לא מסוגל לסבול את המצב שלי וללא פתרון אני פשוט אמות.
אם אתה יכול להתייעץ טלפונית אני מוכן לשלם כמה שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/06/2020מיקי,
פורום זה מיועד בעיקר למח' הערמונית ונראה לי שלא אוכל לעזור לך פרט לעצתי לפנות למרפאת כאב.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)