מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטה קטנה מתחת לעור של איבר המיןאמיר17/07/2020
שלום רב ד"ר אנגלשטיין,
לפני כשלושה שבועות החלפתי מצעים במיטה (שהיו בארון מעל לשנה) וכעבור יומיים הרגשתי בזמן זיקפה מלאה מין בליטה ממש ממש קטנה מתחת לעור של האיבר בצד שמאל, קצת לפני העורלה. אבל אין לי שום כאב, או גירוד או כל דבר אחר, פשוט מיחוש. כמו כן, אני בן 22, ומעולם לא קיימתי יחסי מין מכל סוג שהוא.
מתי שהבחנתי בזה לראשונה, המקום של המיחוש, היה מין נקודה אדומה ממש ממש ממש קטנה, כמו נקודה שסיכה חדה עושה, וליד זה מין חתך באורך של 2 מ"מ בערך.
היום כבר אני לא מבחין בשני הדברים הללו, כמו כן לא חל שום שיפור בגודל הנקודה וגם לא בהחמרה. פשוט נשאר אותו גודל באותו מקום.
הלכתי לרופא עור היום (עברו 3 שבועות), הוא הסתכל ואמר לי שהוא לא רואה שום דבר על העור, אבל אני עדיין יכול להרגיש, את הבליטה הקטנה מתחת לעור. אני חייב לציין שכשהפין רפוי, קשה מאוד להרגיש את הבליטה, ולכן בזמן הבדיקה אצל רופא העור לא הצלחתי להראות לו בדיוק למה אני מתכוון, כי הוא היה רפוי ורק במצב זקפה מלאה אפשר להרגיש את זה בבירור.
הרופא שאל אותי אם יש לי נטייה, אמרתי לו שכן. אכן יש לי נטייה שמאלה אבל הנטייה התחילה לפני בערך כשנתיים.
הוא אמר לי אולי מחלת פיירוני והפנה אותי לבדיקת אורולוג. הסתכלתי באינטרנט על המחלה ואני חייב להגיד שזה לא נשמע אופייני למה שאני מתאר. הנטייה שמאלה קיימת כבר מלפני שנתיים והנקודה הופיעה רק לפני שלושה שבועות...
הפין מגיעה לזקפה מלאה בלי בעיה, אין לי שום כאבים בזמן אוננות, וגם אני כשאני מגיע לפורקן אני יכול להגיע לזקפה שוב, אפילו פעם שלישית.
לכן שאלתי היא, האם יכול להיות שיצור כלשהו חדר לי את מתחת לעור ושתל שם את הביצים שלו? או לחילופין זו איזו עקיצה שפשוט תעבור עם הזמן?
אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי באבחנה.
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020אמיר,
למרות שפורום זה עוסק במחלות הערמונית, אענה לך:
נראה לי כי ההסבר השני שלך הוא הנראה לי הנכון ביותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמיר19/07/2020תודה רבה על התשובה המהירה, מעריך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה מאורולוג
אמיר21/07/2020שוב שלום ד"ר,
הייתי היום אצל אורולוג, והוא אמר לי שמה שיש לי זה שום דבר ושזה נקרא סיבטוצי (?).
אחרי שאמר לי את זה, פשוט שלח אותי לדרכי מבלי לתת לי דף עם האבחנה... ניסיתי לחפש את המילה הזו, לא מצאתי שום דבר באינטרנט, כנראה שאני לא הוגה את זה נכון.
אשמח אם תוכל לרשום לי איך זה נקרא,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/07/2020אמיר,
אני מניח שהאורולוג התכוון ל Sebaceous Cyst, שזה מעין בלוטת חלב, כמו בסיס של זקיק שיער שלעיתים יכולה להזדהם. אין לכך בד"כ כל חשיבות קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)