הזרקת Xiaflex לעקמת איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת Xiaflex לעקמת איבר המין
    יוסף
    19/07/2020

שלום לך,
    אני מעוניין בהזרקת Xiaflex לעקמת איבר המין. הייתי אצל שני רופאים אורולוגים, האחד רשם לי מרשמים לקולכיצין, ויטמין E ו B6, השני הסביר לי יותר על התופעה וטוען שאין שום טיפול שהוכיח את עצמו ורק ניתוח פולשני עם סיכות שנשארות לעד.
    התשובה לאפשרות של הזרקת החומר הביולוגי שהוכיח את עצמו לשיפור העקמת, היא שלקופת החולים אין את החומר והרופאים עסוקים מדי להתעסק עם זה.
    עם איבר מין בזווית ישרה ופתאום הופך לזווית של 60 מעלות. זה פוגע בדימוי האישי בתפקוד המיני וחיים האישיים שלי, לקופה הגדולה במדינה אין לה פתרון לשיפור העקמת? מה לעשות? איפה אני יכול לנסות לעבור את בטיפול ב Xiaflex? אשמח להכוונה... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    20/07/2020

יוסף,
    ככל שאני יודע, החברה הפסיקה לייבא התרופה (קסיאפקס). נמסר לי ממקורות יודעי דבר שיש עוד שאריות מהתרופה אצל מספר אורולוגים ב"כללית" וב"מכבי"....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו