מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקויים בתפקוד מיני - ירידה בתחושה ובהנאה בפין, עיכוב שפיכהאלי15/08/2020
שלום,
לוקח טיפול של אנפרניל 150מג לטיפול בדיכאון וחרדות. מאז התחלת הטיפול מרגיש ירידה בתחושה בפין, כאילו עמימות בתחושה, ובנוסף לא מרגיש הנאה בגירוי ידני באוננות וביחסי מין. בנוסף מאוד מאוד קשה לגמור גם באוננות וגם ביחסי מין.
אני יכול לתאר את זה שאני נוגע בפין זה כמו שאני נוגע באצבע שלי, לא מרגיש הנאה מינית ומרגיש עמימות בתחושה. הפסיכיאטר שלי שהוא גם סקסולוג אומר שזה אמור לעבור מעצמו. נתן לי טיפול של וולבוטרין 150מג.
לוקח מספר ימים. בינתיים לא מרגיש שיפור.
יש לי חשק ויש זקפה. האם נתקלת במקרה כזה שנוגדי דכאון משפיעים בצורה כל כך מהותית על התפקוד המיני?
האם הוולבוטרין יעזור למצב כזה? היה אמור להשפיע לאחר מספר ימים? איזה טיפול אחר יכול לעזור?אני לא יכול להפסיק את התרופה מכיוון שכבר ניסיתי ssri מספר כדורים.
האם מצב זה הפיך בהפסקת התרופה? הפסיכיאטר שלי אומר שהמצב הפיך בהפסקת התרופה אבל נתקלתי בתופעה שנקראת pssd על אנשים שהשתמשו בssri וחבריו ואפילו שנים לאחר הפסקת התרופה נשאר להם תופעות כמו שתיארתי ואחרות בתפקוד המיני.
האם מוכרת לך התופעה? עד כמה היא נפוצה? כאמור אני לא יכול להחליף תרופה, השאלה מה עושים עכשיו? האם יש טיפול לתופעות שאני מתאר, אני ממש מודאג שהמצב יישאר כך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/08/2020אלי,
על מנת לקבל תשובה מלאה וראויה, אנא פנה לפורום המתאים יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)