בעיות פוריות ושפיכה לאחר נטילת תרופות דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות ושפיכה לאחר נטילת תרופות דיכאון
    ר`
    07/10/2020

שלום ד"ר. אני בן 29 , סובל ברקע מדיכאון. לאחר שימוש בתרופה בונסרין במשך כחודש וחצי-חודשיים
    והפסקת התרופה, התעוררו אצלי תסמיני גמילה שהביאו לכאבי ראש חזקים, בעיות שינה ואף לאשפוז קצר בעקבות
    זאת- שם קיבלתי פנרגן שלוש פעמים ביום למשך כשבועיים. מאז שמתי לב לירידה משמעותית בכמות השפיכה.
    לאחר מעבר לזיפרקסה במינון 2.5 מ"ג, מצבי הנפשי השתפר. עשיתי בדיקות דם הורמונליות בעצת אנדוקרינולוגית,
    לא התגלו חריגות מהנורמה. עשיתי גם בדיקת זרע, שיצאה לא תקינה-בעיות בתנועתיות ומעט במורפולגיה.
    יש לציין שבדיקות הדם גילו גם מחסור בחומצה פולית.
    אני מאוד מודאג מכיוון שאני גבר צעיר. מה יכולה להיות הסיבה לכמות השפיכה המועטה?
    אני מפחד שזה בלתי הפיך. מאז שהייתי במצב נפשי לא טוב ובקושי ישנתי עברו כחודשיים,
    ועדיין יש שפיכה מועטה יחסית. בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    09/10/2020

איך אתה מודד את כמות השפיכה?
    כמה פעמים מדדת?
    בבדיקת הזרע רשום הנפח למשל. אנא ראה אם תקין "לפי הספר"... אחרי כמה ימי המנעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ר
    09/10/2020

היו 4-5 ימים של הימנעות. נפח השפיכה קטן יחסית מהסתכלות שלי, לא מדדתי עם כפית או כלי מדידה... מה יכולה להיות הסיבה? האם חוסרים תזונתיים? בתודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו