מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות פוריות ושפיכה לאחר נטילת תרופות דיכאוןר`07/10/2020
שלום ד"ר. אני בן 29 , סובל ברקע מדיכאון. לאחר שימוש בתרופה בונסרין במשך כחודש וחצי-חודשיים
והפסקת התרופה, התעוררו אצלי תסמיני גמילה שהביאו לכאבי ראש חזקים, בעיות שינה ואף לאשפוז קצר בעקבות
זאת- שם קיבלתי פנרגן שלוש פעמים ביום למשך כשבועיים. מאז שמתי לב לירידה משמעותית בכמות השפיכה.
לאחר מעבר לזיפרקסה במינון 2.5 מ"ג, מצבי הנפשי השתפר. עשיתי בדיקות דם הורמונליות בעצת אנדוקרינולוגית,
לא התגלו חריגות מהנורמה. עשיתי גם בדיקת זרע, שיצאה לא תקינה-בעיות בתנועתיות ומעט במורפולגיה.
יש לציין שבדיקות הדם גילו גם מחסור בחומצה פולית.
אני מאוד מודאג מכיוון שאני גבר צעיר. מה יכולה להיות הסיבה לכמות השפיכה המועטה?
אני מפחד שזה בלתי הפיך. מאז שהייתי במצב נפשי לא טוב ובקושי ישנתי עברו כחודשיים,
ועדיין יש שפיכה מועטה יחסית. בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין09/10/2020איך אתה מודד את כמות השפיכה?
כמה פעמים מדדת?
בבדיקת הזרע רשום הנפח למשל. אנא ראה אם תקין "לפי הספר"... אחרי כמה ימי המנעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ר09/10/2020היו 4-5 ימים של הימנעות. נפח השפיכה קטן יחסית מהסתכלות שלי, לא מדדתי עם כפית או כלי מדידה... מה יכולה להיות הסיבה? האם חוסרים תזונתיים? בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)