מבקשת המלצה על אורולוג טוב באזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה על אורולוג טוב באזור
    צעירה ודולפת
    18/01/2009

שלום, אני תחילת שנות ה-30, סובלת שנים מדלקות חוזרות בשתן, האחרונה עם כאבים חריפים בכליה הימנית, שמסרבים להעלם גם אחרי 10 ימי אנטיביוטיקה. שום דבר לא עוזר כדי למנוע את הישנות הדלקות, ואני רוצה לעשות ברור מקיף מה לא תקין שם. אשמח להפניה לרופא טוב, באזור השרון או ת"א. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורולוג טוב

דוד תמר
    31/07/2011

היי, יש אורולוג מצויין, אני לא יודעת אם הוא מתעסק בבעיה שלך בדיוק, אבל הוא באמת ממש טוב, ניתח את אבא שלי והציל לו את החיים, קוראים לו ד"ר ציביאן אלכסנדר, אני לא יודעת אם הוא מקבל דרך הקופה, אני יודעת שהוא עובד בוולפסון. באמת קשה למצוא רופאים טובים היום והוא בהחלט אחד כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת המלצה על אורולוג טוב באזור - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    03/08/2011

ההמלצה לגבי ד"ר ציוויאן היא כן נכונה או שתפני לד"ר קובי סתיו מאסף הרופא שני הם מומחים באורולוגיה של נשים. רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו