מה קורה אחרי ניתוח כריתת ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה אחרי ניתוח כריתת ערמונית
    עמוס מנור
    11/03/2009

בוצע בי ניתוח כריתת עמונית. הוכנס לי קטטר. אחרי יום וחצי של יסורים קשים, הוחלט לבצע בי צילום ונמצא כי הקטטר יצא עצמונית ממקומו. בוצע בי ניתוח שני והוא הוחזר למקומו. בשאתי על גופי את שקית הנוזלים, היה עלי רק לשתות, ולקבל כדורים שונים. הבעיה היא שאין לי כל אםשרות להטיל שתן ואלו כאבים אדירים. לדברי הסגל הרפואי עלי רק לשתות ולשתות. הבעיה היא לא רק פסיכולוגית, שאם אינך יכול להשתין, גם אינך שותה. הכאב עצום וחוץ ממשככי כאבים לא נותנים לי דבר. לא מאמין שבימינו יש רשע כזה, להפקיר חולה למצב כזה, ולא מאמין שאין לרפואה פתרון למצב זה. רצוני לדעת מה אתם אומרים על כך והאם יש אפשרות להקל עלי במצבי. תודה. עמוס מנור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום עמוס

ד''ר דמיטרי גולדין
    11/03/2009

המצב שאתה מתאר הוא בד"כ משני לנוכחות קטטר בתוך השופכה והשלפוחית. המצב הוא לא נעים חד משמעי אך לא מסוכן. התלונות בד"כ חולפות לאחר הוצאת קטטר שתן וטיפול תרופתי ללא כ"כ יעיל. כפי שאני מבין אתה כעת נמצא בב"ח ואני מניח שנבדקו כל אפשרויות וסיבות לסבל שלך. ההמלצה היחידה לפנות לצוות רפואי וסיעודי כדי שיבדקו אותך שוב וישקלו אפשרויות נוספות להקל עלך.
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו