מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר גאזי פארסארז20/03/2009
ד"ר, ביררתי בבני ציון בדיוק כדבריך בבני ציון מיציתי בירור בכל המעבדות שם לרבות הבקטריאלית ו- SDT, אינם מבצעים תרבית נוזל ערמונית, התוכל לעזור לי? תודה. תשובתך אלי הייתה: "אכן במערכת הציבורית עושים את הבדיקות השגרתיות, ולרוב נותנים טיפול אנטיביוטי שחודר לערמונית כגון :ציפרודקס או אופלודקס כטיפול אמפירי. בדיקה מקיפה לבירור דלקת כרונית בערמונית הכוללת :תרביות שתן,משטחים מהשופכה ,דם לסרולוגיה מקיפה ,תרבית זרע ותרבית מנוזל ערמונית אחרי מסאג' אפשר לבצע במעבדות בבני ציון בתשלום. קוראים לבדיקה:-" בירור בקטריאלי לדלקת כרונית בערמונית". מתקשרים למעבדה בקטריאלית בבית חולים בני ציון ומבקשים לדבר עם הרופא במעבדה. הבדיקה עולה בסביביות 600 ש"ח למיטב ידיעתי. הבדיקה לא כלולה בסל השירותים. מומלץ !! בהצלחה,ד"ר פארס". הדפסה שלח לחבר סגור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בני
ד''ר גאזי פארס26/03/2009אני מצטער שהתעקבתי במתן התשובה היות והיתי בחו"ל.
הבירור הבקטריאלי שמתבצע בבני ציון הוא בירור מקיף כידוע לי. את תרבית הזרע ניתן לבצע גם בקופ"ח ,זה לא בעיה. לוקחים טופס מרופא המשפחה או מהאורולוג לתרבית זרע. ביום הבדיקה וכמו בתרבית שתן שמים את הזרע בצנצנת התרבית ושולחים למעבדה . ממש כמו שעושים ששולחים לתרבית שתן.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, אלא ש..
ארז26/03/2009תודה ד"ר, אלא שדיברנו על תרבית נוזל הערמונית (נדמה לי עם עיסוי הערמונית) כדי למצוא את האנטיביוטיקה לחיידק הספציפי (ציפרודקס ואופלודקס לא מיגרו את החיידק גורם הדלקת), משום שבדיקת תרבית רגילה שעשיתי - בשתן שלילית, ובזרע עדיין נמצאו לויקוציטים.
השאלה שלי היא להיכן/איך להגיע לעשות תרבית נוזל הערמונית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בני
ד''ר גאזי פארס26/03/2009תרבית מנוזל הערמונית אפשר לבצע אצל האורולוג.
האורולוג עושה מסאג' לערמונית ,זה מביא ליציאת נוזל מהערמונית לשופכה ואז לוקחים תרבית שתן מתחילת הזרם שמכיל את הנוזל שיצא מהערמונית אל השופכה.
בהצלחה.
ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורולוג קופת-חולים טוען..
ארז26/03/2009אם כך עכשיו אני גם מבין וגם תקוע :)
אורולוג קופת-חולים שנתן תרביות שתן וזרע (כאמור לויקוציטים בזרע) טוען שעיסוי ערמונית זה לא דבר שנהוג לתת. אם כך - המכיר אתה אורולוג שכן עושה או עצה מעשית / ממוקדת אחרת איך/היכן?
סליחה ותודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב בני
ד''ר גאזי פארס27/03/2009הבדיקה של עיסוי הערמונית מתבצעת לפי שיקולו של האורולוג המטפל. יתכן והאורולוג שלך לא מוצא אינדיקציה לכך. אכן לאחרונה נדיר שמבצעים בדיקה זו אך היא קיימת. הבדיקה מתבצעת במרפאה האורולוגית וכל אורולוג מכיר אותה ויודע לבצעה. אם כן יבצע אותה ? זה לפי השיקול שלו.
בתודה.
ד"ר פארס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם..
ארז28/03/2009האם אתה ד"ר, מקבל מטעם קופ"ח (ואם צריך אשיג הפניה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדן
ד''ר גאזי פארס29/03/2009כן ,אני עובד במרפאת עכו מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים..
ארז29/03/2009היכן מרפאתך שבעכו? כתובת, טלפון? הלהביא הפניה מרופא משפחה או לנצל את זכותי להחליף אורולוג בסיום רבעון (הנוהג במכבי), או שהכרטיס המגנטי מספיק? מה להביא לצורך תרבית נוזל הערמונית והיכן אמסור את השתן לאחר מכן? תודה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן שלום
ד''ר גאזי פארס01/04/2009אני עובד במרפאת עכו מקצועית ששיכת לשירותי בריאות כללית ברחוב דוד נוי 35 בעכו .
מזמינים תור אלי דרך מוקד זימון תורים בטלפון 2700 * . לביקור אצלי יש להביא כרטיס מגנטי.אין צורך בהכנה מיוחדת. את הבדיקות נעשה במקום.
בתודה , ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכחבר מכבי אוכל להגיע לבדיקה?..
ארז01/04/2009אם כן, מצויין. אם לא, מה האלטרנטיבה?
סליחה על ריבוי השאלות, ותודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז שלום
ד''ר גאזי פארס02/04/2009כחבר מכבי לא תוכל להגיע אלי.היות ואני עובד אך ורק בקופ"ח כללית (במרפאת בעכו מקצועית).
האלטרנטיבה שלך היא לפנות לאורולוג שעובד במכבי ואולי לבקש דעה נוספת אצל אורולוג אחר.
בהצלחה ,ד"ר פארס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)