שינויים בנוזל הזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בנוזל הזרע
    עידן
    24/03/2009

שלום, רציתי לדעת אם יש מצב שנוזל הזרע משתנה מסיבה כלשהי? הצבע בד"כ נע בין צהוב ללבן... אבל בשבועיים האחרונים יוצא לי נוזל סמיך ודביק במיוחד שבקושי יורד אפילו כששוטפים עם מים (סליחה על התיאור המזויע, אבל אין לי דרך אחרת להסביר). בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים הראו שהכל בסדר, וגם בבדיקת שתן מלפני שבוע לא גילו כלום (תרבית שלילית), וזאת בעקבות הרגשת שלפוחית מלאה שהייתה לי בתקופה האחרונה. האם זה תקין? לפנות לקבלת טיפול? אני מאד מודאג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בנוזל הזרע

הוספת תגובה

• אוסיף ואציין

עידן
    24/03/2009

שאני בן 27, בריא בד"כ, ולא סבלתי מתופעה דומה בעבר. אודה לתשובתכם כי אני לחוץ מאד. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידן

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    24/03/2009

סמיכות וצבע נוזר הזרע מושפעים מגורמים שונים ביניהם כמות השתיה וסוג המזון שאנו אוכלים.
    תופעה של תחושת מלאות בשלפוחית מלווה בהפרשה סמיכה דביקה מהשופכה מעלים אפשרות של דלקת במערכת השתן והמין.
    ממליץ מאוד לפנות לבדיקת אורולוג לצורך אבחון וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

עידן
    24/03/2009

תודה רבה ד"ר דקל על התשובה. האם בדיקות השתן לבדן אינן מספיקות? אם מדובר אכן בדלקת, מהן דרכי הטיפול המקובלים ? אנטיביוטיקה? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידן

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    24/03/2009

בדיקות השתן לבדן אינן מספיקות . יש להוסיף בדיקה גופנית ובדיקות נוספות לפי הצורך.
    הטיפול הוא אכן במרבית המקרים אנטיביוטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליטת זרע סמיכה

סתיו
    02/12/2009

שלום שמי סתיו, ואני בן עשרים ואחת , יוצא לי לקיים יחסי מין באופן דיי קבוע ויש לציין שגם באופן מאוד אינטנסיבי
    לעיתים יוצאת לי פליטת זרע סמיכה ולעיתים אף גושית, בנוסף לכך בד"כ אחריי קיום יחסיי מין מלווה לי כאב באיזור הפין עצמו כאב (יתכן שזה נובע ממאמץ ? ) יצא לי לבדוק מחלות מין ויצאתי שלילי
    לאחרונה גם בדקתי את הדם שלי וגם שם הכל תקין , מעבר לזה לעיתים יש לי קשיים להגיע לזקפה מלאה , דבר שלא קרה לי לעולם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סתיו

ד''ר דמיטרי גולדין
    03/12/2009

התופעות שתארת הן בגדר הנורמה. ממליץ לא להלחץ כל מני תופעות קטנות ולא משפיעות על תפקוד ובריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו