מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאי USאורי26/03/2009
שלום רב-
אני בן 30.
ב-US כליות נמצאו לי מספר אבנים קטנות עד קוטר של 0.3 ס"מ. וכמו כן- 2 ציסטות פרא-פלוויות עד קוטר של 1.2 ס"מ כשבאחת מהן " תוכן אקוגני בתוכה- Milk of calcium".
שאלתי היא מה משמעות ציסטה שכזו ומה אומר הממצא "Milk of calcium" - האם זה קשור באיזושהי צורה לאבנים גם?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב אורי
ד''ר גאזי פארס27/03/2009ה-US הוא לא הבדיקה הטובה לאבנים בדרכי השתן . יש צורך בביצוע בדיקת CT .
ה-MILK OF CALCIUM זהו משקע של סידן .
אני ממליץ לך לפנות לאורולוג לשם ביצוע CT ובירור מטבולי לסיבת האבנים והחלטה על המשך טיפול בהתאם לתוצאות ,בנוסף חשוב לשתות הרבה נוזלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד שאלה קטנה
אורי27/03/2009תודה תודה...אני הולך לעשות את זה כמובן פשוט לוקח זמן עד לתור ובינתיים אני לחוץ מהתוצאה...
שאלה קטנה- אותו משקע סידן "milk of calcium" נחשב כמשהו שעלולים לנתח?!
זה שכיח בגילי (30)? מסוכן?
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
ד''ר גאזי פארס27/03/2009הממצא ידוע לא שכיח מאוד, לא מסוכן , נוצר בגלל שהנוזל בציסטה לא זורם ,נשאר במקומו, וכך נוצרים משקעים של סידן. לאבחנה סופית יש צורך בביצוע ה-CT ברוב המקרים אין צורך בניתוח, ההחלטה היא לפי ה-CT.
אין סיבה להיות לחוץ ..
האבנים גם קטנות והטיפול בהם שמרני בעיקר שתיה מרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)