זיהום מתמשך בזרע ודימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום מתמשך בזרע ודימום
    דוד
    12/04/2009

ד"ר שלום,
    מזה כחצי שנה יש לי דלקות ודימומים חזקים מאד בזרע,
    בדיקות הזרע הראו "תערובת חיידקים" ולאחרונה גם חיידק מסוג serratia marcescens.
    טופלתי מזה חודשים באנטיביוטיקות שונות: דוקסילין, ציפרודקס, ולאחרונה גם 3 זריקות בישבן מסוג ceftriaxone וכן רספרין פורטה דרך הפה. לפני פסח היתה לי לראשונה זרע פעם אחת יחידה מזה חצי שנה ללא דם או ללא צבע חום דלקתי. יומיים אח"כ כבר המצב חזר לקדמותו.
    כל זה מלווה בכאבים בלתי פוסקים ולעיתים עזים מאד באשך השמאלי (נגיעה קלה באשך מכאיבה מאד, ונראה לי שיש גם נפיחות קלה). האורולוג שלי משער שיש איזשהי מורסה עקשנית בערמונית אך לא ניתן לבצע בדיקה אולטרסאונד טקנסרקטלי עקב פיסורה בישבן. כפשרה לפני מס' ימים עשיתי אולטראסאונד בטן תחתונה לפיו "ערמונית הודגמה בגודל 11 סמ" ק עם הסתידות בתוכה, אין הדגמה סונוגרפית או מורסה או קולקציה נוזלית בבטן התחתונה או באזור הערמונית". אני נואש, חש כאילו אני לא הולך בכיוון הנכון, לא יודע מה עוד עלי לעשות, האם יש דרך אולי להתאשפז בבית חולים על מנת שימצאו את הבעיה ויטפלו. אודה מקרב לב על עצה, פסח שמח, דוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום מתמשך בזרע ודימום

הוספת תגובה

• דימום בזרע

פרופ' אבי שטיין
    12/04/2009

שלום דוד

בן כמה אתה?

דימום בזרע ייתכן אמנם שמקורו בזיהום. ייתכן ומדובר בדלקת ערמונית אך מורסה בערמונית בד"כ מלווה בחם ובדיקת דם לכדוריות לבנות מראה עליה בספירת הכדוריות הלבנות. לדעתי דוד, עליך לבצע את הבדיקות הבאות: בדיקת שתן לציטולוגיה וזרע לציטולוגיה, CT בטן ואגן וייתכן אף ציסטוסקופיה. לאחר חלוף הזיהום כדאי גם לבצע PSA אם אתה מעל גיל 50.
    נראה לי שאת כל הבדיקות ניתן לבצע ללא אישפוז בעזרת האורולוג שלך

בברכת חג שמח
    פרופ' שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו