תחושה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה
    נעמי
    19/04/2009

במשך כ - 4 שנים אני סובלת מדלקות שתן שחוזרות לעיתים יחסית קרובותהסיבה היא לרוב קיום יחסי מין בתדירות גבוהה (3 פעמים בשנה). לפני כשבועיים היה לי זיהום בדרכיי השתן וקיבלתי אנטיביוטיקה - אופלודקס.
    לאחר כמה ימים בהם לא לקחתי אנטיביוטיקה ביצעתי תרבית שיצאה תקינה לחלוטין, אולם מאז אני מרגישה צורך ללכת לשירותים כל הזמן. כביכול הכל תקין, אבל אם בעבר הלכתי לשירותים 4 פעמים ביום, היום אני הולכת 4 פעמים בלילה! לפני כן, לא התעוררתי אף פעם באמצע הלילה.

האם יש בדיקה נוספת שכדאי לעשות? האם הבעיה יכולה להיות חיידק שאינו מתגלה בתרבית? מה צריך להיות הצעד הבא שלי?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה

פרופ' אבי שטיין
    19/04/2009

שלום נעמי
    בת כמה את? כנראה התכוונת ליחסי מין 3 פעמים בשבוע ולא בשנה. אם לקחת לפחות שבוע אופלודקס, יש להניח שאמנם אין חיידק. האם עשית גם שתן לבדיקה כללית? שם ניתן לראות אם יש כדוריות לבנות ואם יש ניטריטים. כדאי לדעת זאת . אם התלונות שלך ממשיכות יש מקום לבצע אולטרסאונד של דרכי שתן ואם גם הוא תקין, רצוי לקחת נירות לשימוש רקטלי של אביטרן 50 מג לפני השינה אם גם זה לא יעזור יש להמשיך ולבצע בדיקות נוספות

בהצלחה פרופ שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו