מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי הזקפה שלי!.בן29/04/2009
שלום!...
קוראים לי בן ואני בן 17.7 אין לי בעייה של זקפה להיפך יש לי זקפה מאוד חזקה ...אבל מגיל קטן שמתי לב ש"הבולבלון" שלי קצת שונה משל אחרים ...לדעתי אני חושב שזה יותר יפה ואני יודע שזה לא נדיר אבל בקושי ויצא לי לשמוע על בנים שיש להם אותה זקפה כמו שלי(אני לא הומו)..
הזקפה שלי היא קצת שונה משל אחרים , האיבר מין שלי נוטה לכיוון למעלה בזווית של 45 מעלות בערך בשביל להגדיר את זה...תמיד חשבתי שזה יפגע לי בסקס ואולי אני לא יוכל לעשות..אבל שהתבגרתי ראיתיי שזה גם ממש יתרון בסקס..אבל הבעיה שיש מספר תנוחות שאני לא מצליח לעשות..ורציתי לדעת אם זה לא מסוכן מה שיש לי ואם כדאי לטפל בזה או להשאיר את זה ככה...אני יודה אם תחזיר לי תשובה לדואר אלקטרוני...
ועוד שאלה קטנה שמעניינת אותי כול מה שכתוב באינטרנט על שריר pc
(pubococcygeus muscle)זה נכון תכתווב את שתי ההגדרות האלה בגוגל....בקצרה:זה כאילו מספר על שריר שנימצא מתחת לזין השריר שבו עוצרים את השתן,וכאילו אם מאמנים אותו זה עוזר בחיי הסקס זה גורם לזקפה יותר חזקה, לבעיות של זקפה ,פליטה מהירה,ואפילו אומרים שזה יכול לגרום לך לגמור בלי לשפוף..ולזה אני דווקא מאמיןן כי זה קרה לי שלוש פעמיים...
תחזיר לי תשובה לדואר אלקטרוני שלי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בן
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום30/04/2009הזוית שאתה מתאר אינה נדירה כפי שאתה סבור והיא למעשה מצב תקין ואחר ממגוון המצבים האפשריים.
הדבר אינו מסוכן וודאי שאינו מצריך כל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)