מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רצינית בפיןאנונימי09/06/2009
שלום דוקוטור מאז שאני זוכר את עצמי קיימת לי בעיה שלדעתי מאוד מפחידה,
יש לי מן גירודים/דגדוגים בצד השמאלי שמתחת לכיפה ובעת קרי לילה אני מרגיש כאבים על גולת הכיפה ועל אותו הצד....
אני לא יכול אפילו לאונן בגלל הבעיה הזאת בגלל הכאבים הנלווים בבקשה ד"ר תעזור לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחושים בפין
ד''ר דמיטרי גולדין09/06/2009התופעה שתיארת מצביעה על רגישות מוגברת של עור הפין. לא נראה שישנה משמעות רפואית לבעיה אך בהחלט היא פוגעת באיכות החיים. התופעה אמורה לחלוף לאחר שתסדר את חיי מינך. אם ישנם סימנים חיצוניים בפין שלא ציינת יש לפנות לבדיקת רופא עור ואורולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחושים בפין
אנונימי11/06/2009מה זאת אומרת לאחר שאני אסדר את חיי מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי11/06/2009בבקשה תענה על שאלתי:
למה כוונתך בסידור חיי מיני?
זה דחוף בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דמיטרי גולדין12/06/2009הכוונה היתה שתקיים היחסים בתדירות רבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אנונימי12/06/2009יש מצב שהבעיה איכשהו קשורה לברית מילה?
ושמתי לב שיש לי קצת אדום באותו מקום,על מה זה מצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אנונימי14/06/2009מישהו מוכן לענות על שאלתי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום15/06/2009אין קשר בין התלונות שאתה מתאר לבין ברית המילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בטוח?
אנונימי16/06/2009אני לא רוצה לזלזל בך אך אתה בטוח שזה לא קשור כי קראתי שבגיל ההתבגרות כתוצאה מברית המילה יכולים להיות כאבים בעת האוננות,מה שיש לי בעצם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דמיטרי גולדין16/06/2009בספרות מקצועית לא מתואר סיבוך ניתוח מילה שאתה מתאר. דווקא להפך אחרי מילה לפעמים תחושה ירודה באזור הצלקת , אך פה מדובר באנשים שעברו את מילה בגיל מבוגר. תשתמש בקרם לובריקנט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם
אנונימי17/06/2009אפשר בבקשה הסבר על הקרם הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימי
ד''ר יואל מץ17/06/2009"קרם " פירושו משחה יש אין ספור קרמים לטיפולים ומטרות שונות . אינני יודע לאיזה קרם אתה מתכון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קוברינט
אנונימי18/06/2009אני מתכוון ל"קרם קוברינט"....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ד''ר גאזי פארס18/06/2009הכוונה קרם וזלין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי עזר
אנונימי18/06/2009ומהם דרכי העזר של קרם זה בנוגע לבעיות באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי עזר
ד''ר גאזי פארס19/06/2009כפי שציננת בהתחלה שיש לך גירוי וכאבים מתחת לעטרה וזה מפריע לך לאונן.
המשחה תמנע את הגירוי והכאבים ותוכל לאונן חופשי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם
אנונימי30/06/2009עם כל הכבוד אדוני לא רק שהפכתי את כל בריאות כללית אלא גם לא מצאתי שום רופא שיודע מהו הקרם הזה בכלל,האם אתה בטוח בדבריך...לגביי קרם קוברינט? אוליי יש לו שם אחר?
ודרך אגב קרם וזילים משמש כקרם לחות ולא אין כל השפעה....על בעיות מהסוג שלי לפי דבריו של רופא המשפחה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה
ד''ר דמיטרי גולדין30/06/2009מדובר בחומר סיכה (באנגלית lubrication) שנמכר ללא מרשם בבתי מרקחת במחלקת אביזרים ליחסי מין. זה הכל. המלצה נוספת לפנות לבדיקה לרופא שמתמחה בבעיות מין ולא לרופא כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
אנונימי01/07/2009קודם כל תודה רבה לך על תשובתך,ושאלתי היא על איזה חומר סיכה אתה יכול להמליץ לי בנוגע לבעיה שלי?
ויש לי עוד שאלה,בוא נגיד שיש לי באמת רגישות מוגברת בעור הפין אז עוד אפשר איכשהו להסביר את הגירודים אך איך אפשר להסביר את הכאבים? זה לא משהו שניתן להגדיר בתור בעיה פנימית?
הריי העור לא יכול לכאוב למיטב הבנתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אנונימי04/07/2009מישהו? זו באמת שאלתי האחרונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
ד''ר דמיטרי גולדין06/07/2009אין הבדל משמעותי בין חומרי סיכה וגם אין הרבה סוגים בשוק- אתה יכול לנסות כל אחד מהם ולפי השפעה להחליט איזו מהם מתאים לך אישי.
בנוגע לבעית הכאב ככל הנראה במסגרת פורום לא ניתן לפתור אותה. ממליץ פשוט לפנות לאחד מרופאים מתמחים בתחום תפקוד מיני ולקבל את התשובה. יותר מכך אין מה להוסיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
אנונימי06/07/2009אבל זה עדיין נקשר איכשהו לבעיית הרגישות בעור או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר דמיטרי גולדין07/07/2009אין לי מה להוסיף. שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)