גיליתי גולה מתחת לאשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיליתי גולה מתחת לאשך
    דנה
    10/06/2009

אתמול במקלחת חמה גיליתי מין גולה רכה דבוקה לתחתית האשך..מה זה יכול להיות?האם לשם מתחברים הורידים (כלומר האם זה יכול להיות וריצואלה) אם משהו סרטני?אנא אני לחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיליתי גולה מתחת לאשך

הוספת תגובה

• דוד שלום

ד''ר יואל מץ
    11/06/2009

הממצא שאתה מתאר יכול להיות קשור לאשך או לרקמות סביב האשך כולל העור של שק האשכים.
    לפני שנתחיל לנחש כדאי לפנות בהקדם לאורולוג על מנת לבדוק אותך. רק על ידי בדיקה ידנית של הממצא ויתכן גם הדמיה יהיה אפשר לקבוע מה טבעו של ה"גולה". בינתים כדאי להוריד את המתח המיותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד הדוקטור

דנה
    11/06/2009

ראשית כל דוקטור ,תודה על התשובה המהירה.
    שנית,גיליתי את הגולה במהלך מקלחת חמה של אתמול כאשר שק האשכים היה רפוי והגולה בבירור היה גולה רכה שמחוברת לתחתית האשך.לעומת זאת היום בבוקר היה לי קשה למצוא אותה בגלל שק אשכים קשה.חוץ מזה איזה רקמה מחוברת לתחתית האשך?האם הוורידים מתחברים מלמטה?
    מצטער שאני משגע ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוד

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    11/06/2009

אכן הורידין יכולים להגיע אף לחלק התחתון וכן יכולות להיות ציסטות שהן דבר שכיח ולא משמעטתי מבחינה בריאותית.
    כפי שציין ד"ר מץ יש לפנות להשלמת הבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו