אונות הערמונית מוגדלות במקצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונות הערמונית מוגדלות במקצת
    דניאל
    11/06/2009

לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להסרת גידול ממהיר משלפוחית השתן, מאז אני עובר ביקורת בכול שלוש חודשים, ובמהלך התקופה הזו, פעם אחת הופיע גידול נוסף שהוסר. היום - 11.06.09 עברתי שוב בדיקה ( ביקורת ) בהרדמה כללית, ובתום הבדיקה לא נמצא כול גידול, אך נכתב לי כדלקמן :
    ( " אונות הערמונית מוגדלות במקצת, מייצרות את נהור השופחה " ).

ברצוני לדעת מה המשמעות של ממצא זה, למה זה גורם או יגרום בהמשך, ואם ניתן לטפל בממצא, וכיצד.

תודה מראש על כול התייחסות, והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב דניאל

ד''ר גאזי פארס
    12/06/2009

עם הגיל ומעל גיל 50 הערמונית גודלת ומצירה את השופכה באזור היות והיא מקיפה אותה, בציסטוסקופיה רואים שהאונות קרובות אחת לשנה ומתארים מה שרואים. אם אין לך תלונות בהשתנה כמו זרם שתן חלש ,הרגשת חוסר התרוקנות או קימה בלילה , אז אין לזה משמעות. חשוב שתהיה במעקב אורולוגי גם בקשר למחלת כיס השתן וגם בקשר לערמונית .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה רבה על ההתייחסות.

דניאל
    12/06/2009

אני במעקב זו השנה השניה, ועכשיו אני עובר את הבדיקה בכול חצי שנה, ומקווה שכך יהיה שתוצאות הבדיקה יהיו ללא ממצא חריג, ודרך הגב אני מאוד מרוצה מהטיפול המסור, היחס החם, והמקצועיות של צוות הרופאים בבית חולים כרמל, בינהם אתה שגם ביצעת לי את אחת הבדיקות שבמעקב. תודה רבה והרבהההה בריאות לך ולמשפחתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד''ר גאזי פארס
    12/06/2009

תודה רבה, תהיו בריאים.
    כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו