מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אונות הערמונית מוגדלות במקצתדניאל11/06/2009
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להסרת גידול ממהיר משלפוחית השתן, מאז אני עובר ביקורת בכול שלוש חודשים, ובמהלך התקופה הזו, פעם אחת הופיע גידול נוסף שהוסר. היום - 11.06.09 עברתי שוב בדיקה ( ביקורת ) בהרדמה כללית, ובתום הבדיקה לא נמצא כול גידול, אך נכתב לי כדלקמן :
( " אונות הערמונית מוגדלות במקצת, מייצרות את נהור השופחה " ).
ברצוני לדעת מה המשמעות של ממצא זה, למה זה גורם או יגרום בהמשך, ואם ניתן לטפל בממצא, וכיצד.
תודה מראש על כול התייחסות, והרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב דניאל
ד''ר גאזי פארס12/06/2009עם הגיל ומעל גיל 50 הערמונית גודלת ומצירה את השופכה באזור היות והיא מקיפה אותה, בציסטוסקופיה רואים שהאונות קרובות אחת לשנה ומתארים מה שרואים. אם אין לך תלונות בהשתנה כמו זרם שתן חלש ,הרגשת חוסר התרוקנות או קימה בלילה , אז אין לזה משמעות. חשוב שתהיה במעקב אורולוגי גם בקשר למחלת כיס השתן וגם בקשר לערמונית .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה רבה על ההתייחסות.
דניאל12/06/2009אני במעקב זו השנה השניה, ועכשיו אני עובר את הבדיקה בכול חצי שנה, ומקווה שכך יהיה שתוצאות הבדיקה יהיו ללא ממצא חריג, ודרך הגב אני מאוד מרוצה מהטיפול המסור, היחס החם, והמקצועיות של צוות הרופאים בבית חולים כרמל, בינהם אתה שגם ביצעת לי את אחת הבדיקות שבמעקב. תודה רבה והרבהההה בריאות לך ולמשפחתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד''ר גאזי פארס12/06/2009תודה רבה, תהיו בריאים.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)