מרגיש כאבי אשכים בהליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש כאבי אשכים בהליכה
    דנה
    15/06/2009

היום קמתי בבוקר,אחרי הליכה קצרה הרגשתי כאבי אשכים המקרינים על הבטן התחתונה והעליונה (כאילו כאב בקיבה),כאני נח או יושב זה עובר לי מידי ושוב אחרי כמה דקות של הליכה שוב כאב כאילו של מאמץ שגורם לי לרצות לשבת,רצוי לציין שזה קורה לי אחת לכמה שבועות ולכן אני מודאג,,ממה זה יכול לנבוע??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש כאבי אשכים בהליכה

הוספת תגובה

• ליוסי שלום,

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    15/06/2009

כאב מסוג זה יתכן שכלל אינו ממקור האשך אלא מבקע מפשעתי.
    אני ממליץ כי תבדק על ידי אורולוג \ כירורג ורצוי שתבצע אולטראסאונד של המפשעות והאשכים שידגים את מצב האשך , יותרת האשך וורידי האשך ובמקביל ישלול קיומו של בקע.
    במידה ואתה חווה כאב חזק , מתמשך , שאינו חולף תוך זמן קצר - פנה מיידית לבדיקת רופא מטפל או למיון ,- לשלילת תסביב של האשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה..

דנה
    15/06/2009

לכבוד הדוקטור,ראשית תודה על התגובה המהירה.
    שאלה נוספת,האם מה שתיארתי יכול להיות כתוצאה מוריקוצלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך...

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    16/06/2009

יתכן , אבל כאמור נדרש ברור מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו