דלקות חוזרות בדרכי שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בדרכי שתן
    נועה
    17/06/2009

שלום,
    אני בת 28 ויש לי דלקות חוזרות בדרכי שתן אחרי קיום יחסי מין. במשך השנים הייתי אצל הרבה מאוד רופאים ועשיתי הרבה בדיקות. בעיקרון מה שהמליצו לי זה לעשות פיפי אחרי המגע ולשמור על סופר הגיינה + כדור מקרודנטין אחרי המגע.

העניין הוא שבחצי שנה אחרונה יש לי בן זוג חדש והתשוקה בינינו היא חזקה מאוד ויוצא לנו לקיים יחסי מין ממש כל יום (חוץ מכמה ימים מחזור). אז יוצא לי לקחת כדור מקרודנטין כל יום, אחרת אני מקבלת דלקת.

העניין הזה די מדאיג אותי, כי יוצא שאני לוקחת כדורים באופן קבוע.
    האם זה יכול להיות מסוכן לבריאות? האם יכולות להיות תופעות לוואי שאני לא מודעת אליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בדרכי שתן

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד''ר יואל מץ
    17/06/2009

דלקות בדרכי השתן אצל נשים צעירות המקימות יחסי מין באופן סדיר הן די שכיחות. והטיפול שהוצע לך הוא טיפול נכון. במקרה שלך בגלל התדירות הגבוהה של יחסי המין, מומלץ לקחת מניעה אנטיביוטית קבועה על ידי כדור אחד של מקרודנטין כל ערב .זה טיפול מקובל ואין מה לחשוש מלקיחת האנטיביוטיקה במינון הזה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנה בעיה בצריכת אלכוהול

עדה
    30/09/2009

האם ישנה בעיה בצריכת אלכוהול בשילוב עם הכדור מקרודנטין? האם אלכוהול לא משפיע שלילית על יעילות הכדור? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב עדה

ד''ר גאזי פארס
    01/10/2009

האלכהול יכול לפגוע בספיגה של המקרודנטין . אי לכך ממולץ לא לשתות אלכהול בסמוך ללקיחת התרופה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו