trichomoniasis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• trichomoniasis
    קןבי
    21/06/2009

שלום רב
    לפני כשלוש שנים התגלה אצלי החיידק הנ"ל קיבלתי טיפול אנטביוטי שנה אחרי שוב התגלה אצלי אותו חיידק שוב טופלתי ע"י אנטביוטיקה . כעת שוב פעם התגלה אצלי אותו חיידק ,רציתי לדעת איך נדבקים בחיידק הנ"ל ואיך אפשר להיפטר ממנו כי ממש לא נוח לי במתן שתן ובעת קיום יחסי מין
    ועוד ארצה לדעת האם יתכן והחיידק הזה יכול לשרוד כ- 3 שנים או שאני עושה משהו שלא תקין אשמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    trichomoniasis

הוספת תגובה

• הודעה של קובי

פרופ' אבי שטיין
    22/06/2009

שלום רב.

חיידק מסוג זה הוא בדרך כלל מגיע כתוצאה מהדבקה בעת יחסי מין.
    אני מציע שבת הזוג שלך תיבדק ותקבל טיפול, כי כל זמן שלא תטופל אתה תידבק שוב ושוב

בברכה

פרופ' אבי שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק

קןבי
    22/06/2009

תודה על תגובתך רציתי לציין כי בת זוגתי קיבלה אף היא טיפול אנטביוטי ואנטי פטרייתי ועדיין הבעיה קיימת יכול להיות אולי שהטיפול שקיבלנו לא היה מספק ולא קטל לגמרי את החיידק ואז הוא מתפרץ לאחר זמן מה ? אודה לך על תשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך...

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    22/06/2009

איבחון וטיפול לבני הזוג , בו זמנית , מבטיח בד"כ תוצאות מייטביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק

קןבי
    23/06/2009

תודה על התגובה המהירה. הייתכן כי החיידק מופיע שוש ושוב בגלל כל מיני סטוצים שיש לי חוץ מהבת זוג הקבועה כי היא טופלה שוב ושוב על ידי רופא הנשים שלה שאמר לה שזה שכיח והמליץ לה לקיים יחסי מין עם קונדום .הבעיה שאנחנו עומדים להינשא בקרוב ולא רוצים להשתמש באמצעי מניעה . אשמח לתשובה מהירה בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

ד''ר מיכאל (מיקי) כהן
    23/06/2009

ענית לעצמך...
    התשובה היא כמובן שכן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו