ועוד שאלה אורולוגית.............

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה אורולוגית.............
    יאיר
    25/06/2009

אני בן 24,
    יש לי איבר מין די דק בגודל של כמעט 15 ס"מ בזקפה.
    גודל זה מאכזב אותי מאוד וגורם לי עוגמת נפש רבה למרות היות כביכולו "נורמאלי".

שמעתי על שיטה להגדלת איבר המין המבוצעת ע"י מרפאה פרטית בת"א ע"י מומחה אורולוג המתבצעת כדלקמן:
    3-4 מפגשים (אחת לחודש) בהם מוזרקים 5 מ"ל של סיליקון נוזלי שומני טהור שיוצר סביבו רקמת חיבור ונשמר לצמיתות בגוף. החומר מוזרק רק למעטפת העור הרפוי של הפין ע"י מחט עדינה לכל אורכו של הפין.
    לטענת המרפאה אין שום סיבוכים עתידיים (כולל פגיעה בזקפה או תחושה), אורך הטיפול כ - 20 דקות. ניתן לקיים יחסי מין 8 שעות לאחר הטיפול, והטיפול יכול להאריך את איבר המין ב 2-3 ס"מ ולהוסיף לו 80% עובי.

1. האם השיטה מוכרת?
    2. האם השיטה בטוחה וחסרת סיכונים, (גם אם לא, כמה סבירות ת"ל)?
    3. האם במידה ולאחר פעולה מעין זו , יש לעבור מתישהו ניתוח באיבר המין או בדרכה"ש ישנה סכנה מוספת או חשש לסיבוך ההליך, או שמא הסיליקון נטמע ונהיה כחלק אינטגרלי מן האיבר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב

ד''ר גאזי פארס
    25/06/2009

הניתונים שמסרת על איבר המין שלך לא מצביעים על אבר מין קטן כפי שאתה מציין.
    אני שמעתי על השטה שאתה מתאר. ידוע לי שרוב האורולוגים בארץ לא מבצעים אותה.
    ובקשר לאחוזי ההצלחה והסיבוכים ממליץ לך לפנות לרופאים שמבצעים טיפול זה להם יש את הנסיון הרב ביותר.
    בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו